Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose brengt AirPlay 2 naar SoundTouch- en Lifestyle-producten

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2020, 10:34 CategorieLuidsprekers

Bose kondigt deze week aan AirPlay 2-ondersteuning te brengen naar diverse producten voor in huis. Streaming via AirPlay 2 wordt mogelijk gemaakt op een aantal producten uit de SoundTouch- en Lifestyle-series.

Via het officiële forum van Bose heeft het bedrijf laten weten dat de eerder aangekondigde deadline voor het uitrollen van AirPlay 2 – dat voor eind 2019 gepland stond – niet gehaald kon worden door een aantal vereiste optimalisaties. De nieuwe deadline voor de uitrol is nu gezet op uiterlijk eind februari 2020. De volgende modellen kunnen een update verwachten waarmee ondersteuning voor Apple’s AirPlay 2 toegevoegd wordt:

  • SoundTouch 10
  • SoundTouch 20 series III
  • SoundTouch 30 series III
  • SoundTouch SA-5 amplifier
  • Wave SoundTouch music system IV
  • SoundTouch 300 wireless sound bar system
  • Lifestyle 550 home entertainment system
  • Lifestyle 600 home entertainment system
  • Lifestyle 650 home entertainment system

Met de komst van AirPlay 2 wordt het mogelijk om eenvoudig audio van een Apple-apparaat naar je Bose-systeem te streamen. Daarbij kun je de Bose-audioproducten inzetten als onderdeel van een AirPlay 2 multiroom-systeem. Dit systeem kan bestaan uit producten van verschillende fabrikanten, mits ze ondersteuning bieden voor de standaard van Apple.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.