Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teaser van het tweede seizoen van The Boys is bloederig

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2019, 9:55 CategorieStreamingdiensten

Amazon Prime Video heeft een teaser van het tweede seizoen van The Boys online geplaatst. Een releasedatum is vooralsnog niet bekendgemaakt. Het eerste seizoen van de antisuperheldenserie was al behoorlijk bloederig en de teaser van het tweede seizoen belooft wat dat betreft veel goeds.

Teaser van het tweede seizoen van The Boys

Amazon heeft een teaser vrijgegeven van het tweede seizoen van The Boys. In de video wordt niet duidelijk gemaakt waar het verhaal ongeveer naartoe zal gaan, maar wel dat het op het gebied van bloederigheid waarschijnlijk niet minder wordt. Billy, Hughie en iedereen die zich aanmeldt voor het groeiende verzet tegen de macht van superhelden hebben er straks nog een flinke kluif aan, dat is wel duidelijk. De korte video laat tevens zijn dat het verhaal direct verdergaat waar het eerste seizoen geëindigd is.

De videostreamingdienst heeft nog geen releasedatum vrijgegeven voor het tweede seizoen van The Boys, maar we weten wel dat die in 2020 zal verschijnen. Waarschijnlijk krijgt de serie een lancering tijdens een belangrijke periode, omdat zowel pers als publiek positief gereageerd heeft op het eerste seizoen. Kijkcijfers zijn niet bekend, maar de serie kende wel wat hype rond de lancering. Dus we gaan ervan uit dat die hype straks ook ontstaat bij het tweede seizoen. Kun je niet zo goed tegen bloed? Dan kun je de serie misschien beter overslaan.

 • Delen:

Reacties

 1. Frans
  09 december, 2019 om 17:22

  Seizoen 1 vond ik al niet veel dus deze sla ik maar over.

 2. Fabian
  10 december, 2019 om 14:57

  Dacht dat de kwaliteit van streaming te min voor je was 😛 Maar ben het wel met je eens halverwege het 1e seizoen ben ik al afgehaakt. Naast Jack Ryan, The Grand Tour valt het aanbod van Amazon me behoorlijk tegen dus ben ook geen klant meer 😛

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.