Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nintendo brengt 6 extra spellen naar Nintendo Switch Online

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2019, 9:46 CategorieGaming

Nintendo heeft bekendgemaakt dat je vanaf 12 december aan de slag kunt gaan met zes extra games die beschikbaar zijn via Nintendo Switch Online. Dat is het abonnement dat je nodig hebt om online te gamen en waarmee je toegang krijgt tot NES- en SNES-spellen.

Extra spellen voor Switch Online

Nintendo voegt straks zes extra titels toe aan de bibliotheek van Nintendo Switch Online. Dit is de eerste keer sinds de introductie van SNES-spellen. Normaal gesproken zouden we hier niet snel een nieuwsbericht aan wijden, maar er gebeurt iets bijzonders. Nintendo heeft namelijk het spel Star Fox 2 toegevoegd, een game die voor de Super Nintendo ontwikkeld werd maar nog werd uitgebracht. Star Fox 2 is wel beschikbaar voor de SNES Mini, maar door de aanhoudende populariteit heeft niet iedereen die kunnen kopen.

Daarom is het fijn dat iedereen met een abonnement op Nintendo Switch Online nu aan de slag kan met het spel. Je hoeft ook niet eerst door een hoepel te springen (je hoeft het eerste deel niet eerst uit te spelen) en kunt hem meteen opstarten. Verder zijn Super Punch-Out!!, Kirby Super Star en Breath of Fire II toegevoegd. Naast vier SNES-spellen zijn er ook twee NES-spellen extra beschikbaar, namelijk Journey to Silius en Crystalis. In totaal heeft de Online-dienst nu een aanbod van 74 videogames die je overal kunt spelen.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn. Dit weekend verschijnt ons nieuwe overzicht, zodat je de wintermaanden goed kunt doorkomen.


€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 308,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 317,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.