Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Met Spotify Tastebuds ontdek je de muzieksmaak van je vrienden

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2019, 9:24 CategorieStreamingdiensten

Spotify test momenteel een nieuwe functie voor de muziekstreamingdienst: Spotify Tastebuds. Zo leer je je vrienden kennen. Met de optie kun je namelijk checken waar je vrienden zoal naar luisteren. En wie weet — misschien kom je nog eens iets tegen wat je zelf ook tof vindt.

Nieuwe proef: Spotify Tastebuds

Muziekstreamingdienst Spotify test momenteel een nieuwe functie, genaamd Spotify Tastebuds. Met deze optie is het mogelijk te achterhalen waar je vrienden zoal naar luisteren. De mogelijkheid is gevonden door applicatieonderzoeker Jane Wong, die in het verleden eerder al functies in apps naar boven haalde voordat ze officieel aangekondigd werden. De pagina voor Tastebuds staat nu al online, maar geeft nog weinig prijs. Er wordt wel uitgelegd dat je hier kunt zien waar je vrienden naar luisteren. Hier check je die pagina.

Als je op de pen op de pagina drukt, dan kun je zoeken naar je vrienden, zien welke nummers ze beluisteren en nummers toevoegen aan je eigen bibliotheek. Verder is te zien dat Spotify Tastebuds ook in het menu links opgenomen is. Sociale functies zijn nooit een hoge prioriteit geweest voor de muziekstreamingdienst. Zo kun je alleen in de desktopapplicatie zien waar andere mensen naar luisteren en is de berichtendienst, die er ooit was, binnen de app verwijderd. Het wachten is nu totdat Spotify de functie officieel aankondigt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.