Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN voegt Amazon Prime Video toe aan tv-dienst

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2019, 10:06 CategorieStreamingdiensten

KPN laat vandaag weten de videostreamingdienst van Amazon, Amazon Prime Video, toegevoegd te hebben aan zijn tv-dienst. Dit betekent dat abonnees de streamingdienst via een app op de settopbox kunnen benaderen maar ook via een tv-kanaal.

KPN-abonnees met Interactieve TV kunnen Amazon Prime Video vanaf nu direct via de tv-ontvanger oproepen of via kanaal 203 bekijken en starten. Dit geldt echter vooralsnog alleen voor abonnees met de ‘oude’ settopbox. Vor de nieuwe settopbox wordt ondersteuning pas in 2020 verwacht. En naast klanten van KPN krijgen ook klanten van Telfort en XS4ALL toegang tot de streamingdienst van Amazon.

Om gebruik te maken van Amazon Prime Video is een abonnement vereist. Dit kost je 5,99 euro per maand. Voor die prijs krijg je niet alleen toegang tot de series en film van Amazon Prime Video, maar ook: Premium verzending bij bestellingen waardoor ze sneller worden bezorgd, Twitch Prime met extra’s voor streamingdienst Twitch en soms gratis games, eerder toegang tot deals, en onbeperkte opslag voor foto’s op Amazon Drive.

Wanneer je de dienst wilt gebruiken werkt dit via een setup die via de ontvanger een code op beeld laat zien. Klanten moeten na het aanmaken van een Prime-account bij Amazon die code invoeren om de ontvanger te koppelen aan het Prime-abonnement.

  • Delen:

Reacties

  1. Frans
    03 december, 2019 om 17:05

    Zit gewoon in smart tv dus je kunt zo kijken zonder kastjes.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.