Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Kleine bluetoothspeaker Teufel Boomster Go aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2019, 17:20 CategorieLuidsprekers

De Duitse speakerfabrikant Teufel heeft een nieuwe bluetoothspeaker gepresenteerd, namelijk de compacte Teufel Boomster Go. De kleine speaker heeft een ingebouwde accu die tot wel tien uur doorgaat. Ook is het kleine apparaat waterdicht dankzij het ipx7-certificaat.

Dit is de Teufel Boomster Go

De Teufel Boomster Go is een compacte bluetoothspeaker met afmetingen van 10,2 bij 10,7 bij 4,6 cm. Qua formaat past hij dus prima in een tas, en qua gewicht ook: de Go weegt 355 gram. Je kunt hem meenemen naar allerlei locaties, aangezien die ook waterdicht is dankzij het ipx7-certificaat en tegen een stootje kan door de rubberen behuizing. Verder zijn er krachtige full-range drivers met twee passieve bassdrivers in een push-pullconfiguratie aanwezig, die samen moeten zorgen voor een strak, hoog en zuiver volume (tot 84 dB).

Ook is er een accu met een vermogen van 2.600 mAh aanwezig, die tot tien uur meegaat op een volle lading. Teufel levert ook een draagriem en met een Go Pro compatibele schroefdraad (1/4 inch) mee, waarmee de Teufel Boomster Go aan zo’n beetje alles kan worden bevestigd: een fiets, riem, statief of rugzak. Verder kun je twee Go-modellen aan elkaar koppelen voor stereogeluid en zijn er bedieningsknoppen aanwezig, evenals een led-display voor de batterijstand en een hands-free-functie voor wanneer je gebeld wordt.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Boomster Go is per direct verkrijgbaar voor een prijs van 99,99 euro, in vijf verschillende kleuren: night black, sand white, space blue, ivy green en coral red.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.