Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #234

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2019, 9:34 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van You.

You (twee seizoenen)

Vorig jaar was daar ineens de Netflix Original-serie You, over een stalker die er alles aan deed dat de vrouw van zijn dromen hem leuk zou vinden. Dat leidde tot ontzettend veel ongemakkelijke en levensgevaarlijke situaties, maar vreemd genoeg krijgen we daar blijkbaar geen genoeg van. Want vanaf nu kun je seizoen twee bekijken op Netflix. Het einde is dus nog lang niet in zicht, ook al zouden we nu met z’n alle lekker onder de kerstboom moeten zitten met cadeautjes en chocolademelk. Maar de kans is groter dan we nu You kijken.

Lost in Space (twee seizoenen)

In de jaren zestig konden mensen al genieten van de serie Lost in Space, die in 1998 ook nog eens werd verfilmd. Maar wat bleek? Die film was compleet ruk. Desondanks heeft de serie een plek gevonden in het aanbod van Netflix. De serie speelt zich af in 2046. Dat is al over 29 jaar, dus zou je niet verwachten dat er ontzettend veel is veranderd. Toch is de familie Robinson, samen met andere families, op een ruimteschip gestapt om op een andere planeet een leven op te bouwen. Maar uiteraard gaan de dingen niet zoals gepland…

Terrace House: Tokyo 2019-2020 (deel twee)

Terrace House: Tokyo is een Japanse reality-tv-serie binnen de Terrace House-franchise. In de serie, die zich dit keer in Tokyo afspeelt, maken we kennis met zes vreemden: drie mannen en drie vrouwen. We zien we hoe ze elkaar leren kennen en hoe ze met elkaar aan het daten zijn. Ze hebben allemaal verschillende achtergronden. De serie wordt geprezen voor het feit dat het reality-tv terugbrengt zonder allerlei drama eromheen. Veel kijkers vinden dat gebrek aan drama, een onderscheidend element, dan ook relaxend en verslavend.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.