Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #232

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer Jack Whitehall: Christmas With My Father.

Jack Whitehall: Christmas With My Father (2019)

December is een maand waarin we allemaal wel een beetje toe zijn aan warmte, genegenheid, gezelligheid en vooral ruimte voor elkaar en andermans bedoelingen. Heb je niet zo veel met de knusse wintermaand, dan doe je er goed aan eens Jack Whitehall: Christmas With My Father op te zetten. Deze Netflix-special zet Jack Whitehall naast zijn vader neer terwijl Jack een kerstshow probeert neer te zetten. Maar zijn vader heeft daar helemaal geen zin in. Dat staat ongetwijfeld garant voor een avond lachen om domme grappen.

6 Underground (2019)

Om nog even in de niet-kerstsfeer te blijven heeft Netflix nog iets anders in het aanbod opgenomen: de stoere actiefilm 6 Underground. In de hoofdrol speelt niemand minder dan Deadpool-acteur Ryan Reynolds. Reynolds werkt samen met Michael Bay aan de film, dus je weet dat je dan een hoop actie kunt verwachten. En een hoop humor, want Reynolds staat om zijn komische nooit bekend. En weetje, we zullen de laatste zijn die zeggen dat een lekkere actiefilm op z’n tijd geen plek heeft in entertainment, maar dan moeten ze wel van niveau zijn.

Honey (2003)

Netflix heeft niet alleen nieuwe films en series, ook kun je af en toe nog eens genieten van een film die al jaren oud is. Houd je van hiphop en verlang je weer naar de tunes van toen? Of ben je benieuwd hoe sommige mensen zich in 2003 kleedde (dit lijkt echt al een eeuwigheid geleden, trouwens), dan kun je vanaf nu ook Honey opstarten, met Jessica Alba in de hoofdrol. Dit is een fantastische dansfilm uit 2003. Niet alleen heeft de film een redelijk goed verhaal, maar de muziek is in veel gevallen ook meer dan prima uitgekozen.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.