Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #231

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer nieuwe afleveringen van Fuller House.

Fuller House (vijf seizoenen)

Het vijfde seizoen van Fuller House gaat verder waar het vierde seizoen geïndigd is. De drie vrouwen staan nog altijd aan het roer van het huishouden, in plaats van de drie mannen in het origineel. DJ Tanner-Fuller (Cameron-Bure) heeft net een opgroeiende baby, is natuurlijk haar man verloren en woont nu samen met haar zusje (Sweetin) en haar beste vriendin (Barber), inclusief haar tienerdochter. Iedereen draagt haar steentje bij in de opvoeding van de kinderen in huis (DJ heeft nog twee zoons) – voor zolang dat goed gaat, dan.

V Wars (één seizoen)

V Wars is een serie over vampieren, gebaseerd op de graphic novel van Jonathan Maberry en Alan Robinson. In de serie komen mensen in aanraking met een mysterieuze ziekte die hen verandert in vampierachtige wezens. Dr. Luther Swann, gespeeld door Ian Somerhalder, onderzoekt het voorval waarin zijn vriend verandert in een moordlustig roofdier. Het is wel een race tegen de klok, aangezien zijn slachtoffers in leven blijven door onschuldigen te bijten — die vervolgens hetzelfde moeten doen om maar niet dood te gaan.

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019)

Een paar jaar geleden kwam Netflix met de Original-film A Christmas Prince. Inmiddels zijn we aangekomen bij het derde deel in deze mierzoete dramafilm annex romantische komedie. De koning, Richard, is inmiddels getrouwd met Amber en het koninklijk paar verwacht binnenkort een eerste kind. Er is natuurlijk een hoop te doen: kinderkamer op orde maken boodschappen halen, kleding kopen — maar er moet ook een eeuwenoud document ondertekend worden zodat je baby niet vervloekt kan worden. Het is immers kerst.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.