Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Chilling Adventures of Sabrina keert 24 januari terug

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2019, 9:43 CategorieStreamingdiensten

Netflix heeft in een korte video bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van Chilling Adventures of Sabrina vanaf 24 januari beschikbaar is. Dat is behoorlijk snel, aangezien het tweede seizoen in april van dit jaar verscheen. Heel lang hoeven fans van de serie dus niet meer te wachten.

Derde seizoen Chilling Adventures of Sabrina

Je hoeft nu niet lang meer te wachten om te zien hoe het Sabrina en haar vrienden afgaat in het derde seizoen van de griezelige Riverdale-spinoff Chilling Adventures of Sabrina. Videostreamingdienst Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat dat derde seizoen vanaf 24 januari 2020 te zien zal zijn. Dat is behoorlijk snel ook, aangezien het tweede seizoen in april van dit jaar verscheen. De video waarin de datum bekendgemaakt werd bevat weinig informatie, maar inmiddels is duidelijk dat we letterlijk naar de hel gaan.

Netflix heeft eerder al laten weten ook nog een vierde seizoen te willen maken van deze Chilling Adventures. De aankomende twee seizoen krijgen in totaal zestien afleveringen, dus acht afleveringen per seizoen. Het is nog niet duidelijk of de serie meer episodes gaat krijgen. Echter, de show gaat al langer door dan menig andere serie op Netflix: de videostreamingdienst geeft series na het derde seizoen vaak geen kans meer, waardoor fans met een leeg gat achterblijven. Of Sabrina hetzelfde lot te wachten staat, is nu nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.