Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins vernieuwt Home-app met Qobuz en Tidal

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2019, 14:20 CategorieSoftware

Audiomerk Bowers & Wilkins kondigt vandaag een nieuwe en verbeterde versie van de Bowers & Wilkins Home-app aan. De vernieuwde app, die gebruikt wordt voor het bedienen van de Formation multiroom-producten van het bedrijf, biedt onder meer directe toegang tot Tidal.

De nieuwe versie van de Bowers & Wilkins Formation-app is beschikbaar vanaf begin 2020 en biedt gebruikers direct toegang tot de muziekdiensten Tidal, Qobuz en Deezer. Met de nieuwe app kun je gemakkelijk door tracks, albums en afspeellijsten van de verschillende muziekdiensten bladeren, inclusief persoonlijke bibliotheken en andere hoge resolutie-content. Alles wordt dus samengevoegd in één overzichtelijke bibliotheek. De toevoeging van deze diensten moet volgens de Britse fabrikant zorgen voor een nog betere gebruikservaring.

De Home-app werkt samen met de Formation-producten van Bowers & Wilkins, waaronder de Formation Wedge speaker en de Formation Bar soundbar. De applicatie is te downloaden op Android- en iOS-toestellen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.