Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Achievements zijn nu beschikbaar voor Google Stadia-spellen

Geschreven door
Geplaatst op20 december 2019, 9:46 CategorieGaming

Google heeft laten weten dat je vanaf nu ook achievements (digitale prestaties) kunt ontgrendelen in spellen op Google Stadia. Dat kon al vanaf het begin, maar nu kun je ook daadwerkelijk zien welke achievements je gehaald hebt en welke je nog kunt halen.

Achievements in Google Stadia-games

Google wil op wekelijkse basis nieuwe functies toevoegen aan Google Stadia. Deze week is het de beurt aan achievements. Dit zijn digitale prestaties die je kunt ontgrendelen door specifieke handelingen te verrichten (die vaak beschreven worden door de achievements). Het is al vanaf de lancering van de gamestreamingdienst mogelijk achievements te ontgrendelen, maar vanaf nu kun je ook zien welke je al hebt en welke je nog zou kunnen halen. Je vindt de achievements op de gamepagina’s wanneer je via Chromecast of op een pc speelt.

Je vindt de achievementslijst van je vrienden door ze op te zoeken op je vriendenlijst. Ze moeten dan wel toestemming gegeven om de lijst inzichtelijk te maken bij de privacyinstellingen binnen de Google Stadia-app. Je eigen account heeft nu een lijst met recent ontgrendelde achievements. Je kunt de digitale prestaties per game opzoeken. Op die pagina zie je ook wat je nog moet doen voordat de volgende prestatie ontgrendeld wordt (als je iets moet verzamelen bijvoorbeeld). Als je een achievement ontgrendelt, krijg je daar een melding van in beeld.

Wil je weten welke games je ondertussen het beste op andere consoles kunt spelen? Check dan ons meest recente game-overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.