Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Philips TV en Bowers & Wilkins – de weg naar de ultieme televisie (Adv)

Geschreven door
Geplaatst op4 november 2019, 13:34 CategorieGesponsord

Begin september introduceerde Philips twee nieuwe oled-televisies die in het teken staan van de ultieme tv-ervaring; de OLED934 en het vlaggenschip, de OLED984. Beide modellen zijn naast de nieuwste features en functies voorzien van een premium Bowers & Wilkins audiosysteem. In onderstaande video volgen we Philips TV en Bowers & Wilkins op weg naar de lancering van deze televisies. Van de eerste designs en de start van de samenwerking met Bowers & Wilkins, tot het ontwerpen van marketingtools en de uiteindelijke lancering in Berlijn.

Philips TV en Bowers & Wilkins – de weg naar de ultieme televisie

Het afgelopen jaar hebben we Philips TV en Bowers & Wilkins op de voet gevolgd tijdens de ontwikkeling van de nieuwste generatie oled tv’s. Deze nieuwe generatie staat in het teken van een complete en ultieme tv-ervaring, met onder meer de beste beeldtechnieken, brede HDR-ondersteuning, de P5 Picture Processor, Ambilight, een premium design en een high-end audiosysteem van Bowers & Wilkins. De tv’s zijn het resultaat van een lang designtraject en een intensieve samenwerking met Bowers & Wilkins. In deze video nemen we een kijkje in de keuken van beide bedrijven en bespreken we de weg naar de ultieme televisie met Rod White (Global Chief Designer bij Philips TV/Audio), Andy Kerr (Product Communication Director bij Bowers & Wilkins) en Dennis Kikke (Commercial Director Benelux bij Philips TV/Audio).

Zet de ondertiteling aan voor Nederlandse ondertiteling.

Deze gesponsorde video is gemaakt in opdracht van TP Vision.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.