Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears introduceert Spotify-integratie voor Android

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2019, 10:27 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears kondigt aan dat Android-gebruikers nu toegang hebben tot Spotify-integratie met de Boom 3 en Megaboom 3. Eigenaars van een Android-smartphone hebben wel tenminste Android 5 of hoger nodig om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functie.

Ultimate Ears en Spotify

Vanaf vandaag kunnen Android-gebruikers (met toestellen waarop Android 5.0 of hoger geïnstalleerd is) de Magic Button op de Boom 3- en Megaboom 3-speakers (met bluetooth) gebruiken om hun Spotify-app aan te sturen. Dit gaat via de Magic Button. Die stelt je in staat om direct muziek af te spelen, te pauzeren en van nummer te wisselen, op de speaker zelf, zonder je mobiel uit je zak of een andere kamer te halen. Android-gebruikers met Spotify hebben daardoor nu one-touch toegang tot hun muziek.

Door de Magic Button lang in te drukken, kunnen je je playlists, albums, songs en podcasts starten. Magic Button werkt op dit moment al met Apple Music en Deezer Premium. Voordat je ermee aan de slag kunt, dien je nog wel even de mobiele app van Ultimate Ears te downloaden. Je vindt een linkje naar de app onderaan dit bericht. Met de app kun je overigens nog veel meer, zoals de equalizer gebruiken, je speaker personaliseren en in totaal 150 speakers aan elkaar koppelen. Ook kun je de speaker op afstand aan- en uitzetten.

  • Boom & Megabook by Ultimate Ears
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.