Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Trailer The Mandalorian onthult gloednieuw Star Wars-personage

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2019, 9:19 CategorieStreamingdiensten

Disney heeft een trailer uitgebracht voor de aankomende Star Wars-serie The Mandalorian. In de video maken we kennis met een nieuw personage. De serie is vanaf 12 november exclusief te zien bij Disney+, de videostreamingdienst van Walt Disney.

Nieuw personage voor The Mandalorian

We hebben nog een week te gaan en dan lanceert Disney+ officieel overal. Met de lancering krijgen we tevens toegang tot een live-action Star Wars-serie, genaamd The Mandalorian. De serie zal worden voorzien van een gloednieuw personage. Dit personage heet Fennec Shand en wordt gespeeld door Agents of Shield-actrice Ming-Na Wen. Het morele kompas van Shand zal vergelijkbaar zijn met die van Han Solo, laat Wen weten. Dat betekent waarschijnlijk dat haar personage in een grijs gebied zal gaan opereren in de serie.

Fennec Shand is verder een moordenaar die je gewoon in kunt huren, iemand die gewerkt heeft voor verschillende criminele organisaties in het Star Wars-universum. Dat klinkt alles behalve ‘opereren in een grijs gebied’. Haar favoriete wapens is een heel groot geweer, laat Wen weten. Het duurt nu niet lang meer voordat we de eerste aflevering van The Mandalorian kunnen bekijken. Videostreamingdienst Disney+ is namelijk vanaf 12 november officieel overal beschikbaar en dat is tevens de datum waarop de eerste aflevering online staat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.