Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel lanceert Cinebar Ultima en Cinedeck in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2019, 12:37 CategorieLuidsprekers

De Duitse fabrikant Teufel laat weten dat zowel de Teufel Cinebar Ultima als de Teufel Cinedeck nu verkrijgbaar zijn in Nederland. Allebei de producten worden zonder subwoofer geleverd, maar moeten wel in staat zijn een prettige basweergave te presenteren.

Teufel Cinebar Ultima en Cinedeck nu te koop

In de Cinebar Ultima zijn diverse eigenschappen van de Ultima-reeks terug te zien, zoals de koperkleurige tweeters en houten behuizing. De soundbar produceert een krachtig geluid met zes luidsprekers – vier grote drivers van 3,5 inch en twee ovalen basdrivers (8 x 4 inch). Twee full-range speakers aan de zijkant zorgen samen met de door Teufel ontwikkelde Dynamore Ultra-technologie voor surround sound. Het grote display aan de voorzijde toont de gebruikte ingang en het volume. Alles is instelbaar via het display en de metalen afstandsbediening. En wie zijn luidsprekers graag ziet, kan de magnetische stofkap verwijderen.

De Cinedeck is een audio-oplossing voor televisies die op een dressoir zijn opgesteld. De soundbar kan direct onder de televisie worden geplaatst, zodat die niet onnodig ruimte in beslag neemt. Vanwege zijn compacte omvang maakt het systeem gebruik van meerdere kleine drivers: zeven breedbandchassis en twee naar onder gerichte subwoofers van 5,25-inch zetten de juiste toon. In de zijkant van het apparaat zijn twee drivers ingebouwd die met behulp van de Dynamore Ultra-technologie surround sound produceren. De andere vijf full range-luidsprekers zijn naar voren gericht. Er worden twee luidsprekers voor het linkerkanaal en twee luidsprekers voor het rechterkanaal gebruikt. Een luidspreker zorgt als dedicated centerspeaker voor optimaal verstaanbare dialogen. Alles is instelbaar via de afstandsbediening en het grote dot matrix-display.

Beide systemen hebben in elk geval de volgende aansluitingen: HDMI met ARC en HDCP 2.2, bluetooth, een optische digitale ingang en stereo-cinch. Daarnaast zijn de systemen uitbreidbaar met een draadloze subwoofer en de draadloze rearspeakers Effekt voor onvervalste surround sound.

Prijs en beschikbaarheid

De Cinebar Ultima is per direct in een zwarte en witte uitvoering verkrijgbaar via de website van Teufel voor een prijs van 699,99 euro. De Cinedeck is per direct verkrijgbaar via de website van Teufel in een witte en zwarte uitvoering voor een prijs van 599,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.