Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Free nu gratis te streamen op luidsprekers van Sonos

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2019, 15:07 CategorieStreamingdiensten

Goed nieuws voor bezitters van Sonos-luidsprekers die graag van Spotify Free, de gratis versie van Spotify, gebruik willen maken. Vanaf vandaag kun je dankzij een gratis software-update Spotify Free streamen op luidsprekers van Sonos.

Dankzij de toevoeging van Spotify Free aan het Sonos ecosysteem krijg je toegang tot de volledige catalogus van Spotify op shuffle, waardoor het nog eenvoudiger wordt om naar muziek, podcasts en meer audio-content te luisteren. Je hebt toegang tot vijftien gepersonaliseerde on-demand afspeellijsten, waaronder Discover Weekly, Release Radar en Daily Mix favorieten zoals RapCaviar, Viva Latino en meer.

Spotify Free op Sonos stream je met de Sonos-app of rechtstreeks vanuit de Spotify-app. Ook kun je spraakbesturing gebruiken om afspeellijsten te starten op basis van titel, genre of stemming met de Google Assistent vanaf een spraakgestuurd apparaat. Om de nieuwe functie te gebruiken zorg je dat de Sonos-app is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Hiervoor ga je in de Sonos-app naar Instellingen > Services > klik onder ‘Muziek en content’ op ‘Service toevoegen’. De software-update heeft ook een nieuw ontwerp voor het bladeren door Spotify met de Sonos-app. Hierdoor heb je net als in de Spotify-app makkelijker toegang tot je favorieten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.