Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

PlayStation Plus-abonnement nu overal 25 procent goedkoper

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2019, 10:57 CategorieGaming

Het abonnement PlayStation Plus is deze week overal 25 procent goedkoper dan gebruikelijk: je betaalt nu 44 tot 45 euro voor een jaarabonnement. Deze actie geldt overal en is vanwege Black Friday, de dag die inmiddels gewoon een week duurt.

PlayStation Plus goedkoper door Black Friday

Eén van de meest belangrijke deals voor gamers van dit moment is ongetwijfeld het PlayStation Plus-abonnement. Dit abonnement is nu met een korting van 25 procent te koop. Een jaarabonnement kost daardoor 44 euro bij Bol.com, terwijl je in de PlayStation Store 45 euro betaalt. Met het Plus-abonnement krijg je toegang tot een aantal opties die anders niet beschikbaar zijn, zoals bijvoorbeeld online multiplayer. Zonder Plus kun je dus niet met je vrienden online gamen en kun je het ook niet opnemen tegen vreemden.

Daarnaast krijg je twee ‘gratis’ games per maand bij PlayStation Plus. Voorheen waren dit er zes, namelijk twee voor de PS4, twee voor de PS3 en twee voor de PlayStation Vita, maar Sony besloot dat het tijd is om die oudere consoles achter zich te laten. Daarentegen heb je nu wel toegang tot meer cloudopslag: het limiet is van 10 naar 100 GB verhoogd. Verder krijg je toegang tot extra deals en kortingen die je zonder abonnement niet zou hebben. Je kunt het abonnement ook stapelen, waardoor je meerdere abonnement tegelijkertijd kunt kopen en ze allemaal kunt activeren op je account. Goedkoper wordt Plus voorlopig niet.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.