Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

November Update Xbox One voegt officieel Google Assistent toe

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2019, 9:49 CategorieGaming

Microsoft heeft afgelopen weekend de November Update voor de Xbox One uitgebracht, die officieel de Google Assistent toevoegt. Daardoor is het nu voor iedereen mogelijk de stemassistent uit te proberen. Je kunt er onder meer je Xbox mee aanzetten en uitschakelen.

Google Assistent op Xbox One beschikbaar

Dit weekend heeft Microsoft de November Update uitgebracht voor de Xbox One-spelcomputer. De grootste toevoeging is de Google Assistent. De stemassistent van de zoekmachinegigant was al in bèta beschikbaar, maar kan nu dus door iedereen gebruikt worden. De assistent draait niet echt op de Xbox, maar kan wel via een slimme speaker, smart display of telefoon commando’s uitvoeren op de hardware. Je kunt de console in- en uitschakelen en games en apps opstarten. Allemaal zonder de controller aan te raken.

Daarnaast heeft Microsoft ervoor gezorgd dat het aanpassen van je gamertag gemakkelijk is en sneller doorgevoerd wordt binnen verschillende secties van je Xbox-ervaring, zoals je vrienden en nog veel meer. Je kunt elke naam uitkiezen die je wil; bestaat die naam al, dan worden er in de tag cijfers toegevoegd om het verschil te maken. Verder zijn er tekstfilters toegevoegd, die ervoor kunnen zorgen dat je minder haatdragende content voorbij ziet komen. Je kunt kiezen uit vier niveaus: Friendly, Medium, Mature en Unfiltered.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.