Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Netflix-serie The Witcher mag nu al rekenen op tweede seizoen

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2019, 9:31 CategorieStreamingdiensten

De aankomende Netflix Original-serie The Witcher mag nu al rekenen op een tweede seizoen, hebben de makers aangekondigd. En dat terwijl het eerste seizoen nog op de videostreamingdienst verschijnen moet. Dat gebeurt in het midden van december.

Tweede seizoen voor The Witcher

Ondanks het feit dat het eerste seizoen van The Witcher nog op Netflix moet komen, hebben de makers aangekondigd dat de serie mag rekenen op een tweede seizoen. De productie van de serie zal ergens begin 2020 gaan beginnen, meldt Deadline, waardoor we rekening moeten houden met een release in het jaar erop. Gamers kennen de Witcher-serie misschien wel van een serie populaire videogames. Het derde deel, beschikbaar op pc, Xbox One, PlayStation 4 en zelfs de Nintendo Switch, is de meest geliefde versie.

Echter, de oorsprong van het materiaal vinden we terug in boeken die zijn geschreven door de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. De man heeft verschillende romans en korte verhalen over Geralt of Rivia geschreven, zoals de naam van de Witcher luidt. Het eerste seizoen van The Witcher verschijnt op 20 december op Netflix, waar we Superman-acteur Henry Cavill de rol van Geralt zien vertolken. Sommige experts geloven erin dat deze serie de potentie heeft van een serie als Game of Thrones, maar dat hebben we eerder gehoord…

  • Delen:

Reacties

  1. Ludo Lauwereyssens
    14 november, 2019 om 19:38

    Ik heb de boeken waarop de serie is gebaseerd met veel plezier gelezen maar wat mij opviel bij het zien van de foto van de hoofdrol speler is dat deze mij een jongere versie is van het hoofdpersonage in de boeken. Ik hoop dat de serie trouw blijft aan de boeken, anders zal ik misschien wel afhaken. Ik ben echt nieuwsgierig.
    Ludo

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.