Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF lanceert LSX Soundwave in samenwerking met designer Terence Conran

Geschreven door
Geplaatst op5 november 2019, 11:51 CategorieLuidsprekers

Audiomerk KEF lanceert een exclusieve editie van de LSX-speakerset: de Soundwave, ontworpen door designer Terence Conran. De LSX Soundwave combineert een geavanceerd ontwerp met de draadloze stereo ervaring van de originele KEF LSX-speaker.

Het design van Conran is geïnspireerd op de visualisatie van geluidsgolven, wat op een subtiele manier in de stof verweven is. KEF zet met deze samenwerking een lange traditie voort van partnerships tussen het audiomerk en designers. Eerder werkte audiofabrikant KEF samen met ontwerper Ross Lovegrove voor de exclusieve Muon speaker. Britse ontwerper Michael Young was verantwoordelijk van het design van de originele draadloze LSX.

De LSX Soundwave is een speaker met dezelfde functionaliteiten en specificaties als de originele LSX, maar met een eigentijds design. Het nieuwe ontwerp belicht details van de Uni-Q tweeter met als basis Conran’s kenmerkende blauw. De door Conran gestileerde geluidsgolven banen zich een weg door de grijze omhullende stof en versterken daarmee de originele kern van LSX. De Soundwave biedt zowel een tastbare als een visuele eigenheid die naadloos aansluit bij het vroegere werk van Sir Terence Conran als textielontwerper.

De nieuwe KEF LSX Soundwave is per direct te koop voor een prijs van 1.350 euro. Lees ook onze KEF LSX review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.