Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google Stadia: deze games zijn beschikbaar vanaf lancering

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2019, 9:18 CategorieStreamingdiensten

Google heeft bekendgemaakt welke games je vanaf de lanceringsdatum van Google Stadia kunt spelen. Het gaat om twaalf spellen, waaronder de role playing game Assassin’s Creed Odyssey en de online first person shooter Destiny 2: The Collection.

Twaalf games op Google Stadia

Aanstaande dinsdag dan is het zover: dan lanceert Google zijn gamestreamingdienst Google Stadia. Vanaf 19 november kun je aan de slag met de eerste twaalf games. Google belooft dat er voor het einde van het jaar nog eens veertien titels toegevoegd worden. Dat zouden we dus rond de jaarwisseling 26 spellen hebben op de gamestreamingdienst. Het team achter de service meldt dat deze spellen “zorgvuldig uitgekozen” zijn en dat het aanbod “voor elk wat wils” heeft. Dat is uiteindelijk aan de gamer om te bepalen.

Naast de first person shooter Destiny 2, de game die onderdeel is van de Google Stadia Pro-bundel, kun je ook de onderstaande lijst met spellen kopen vanuit de digitale winkel. Prijzen zijn nog niet bekend, maar verwacht eenzelfde prijs als op andere platformen.

Wil je meer lezen over deze games? Dan kun je op de titels klikken die dikgedrukt zijn. Je leest er dan meer over in het overzicht van beste games dat we elke twee, drie maanden publiceren op Homecinema Magazine. Het meest recente overzicht vind je hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.