Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gebruikers klagen dat Stadia Founders-codes niet op tijd geleverd worden

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2019, 9:38 CategorieGaming

Mensen die eerder een Google Stadia Founders Edition aangeschaft hebben, zouden nu allemaal hun codes moeten ontvangen. Dat is helaas niet het geval, zo blijkt uit klachten van gebruikers. Google heeft gezegd naar de situatie te kijken.

Stadia Founders-codes komen niet overal binnen

Mocht je een paar maanden geleden een Google Stadia Founders Edition gekocht hebben, dan is de kans aanwezig dat je nog altijd geen code gekregen hebt. Google heeft beloofd dat de bestelling op volgorde van binnenkomst verwerkt worden, maar in veel gevallen blijkt nu dat zelfs wanneer mensen op hetzelfde moment gekocht hebben, de codes nog even op zich laten wachten. Zonder de code is het niet mogelijk te beginnen, waardoor je dus ook vrij weinig aan de hardware hebt wanneer je er eigenlijk alleen mee wil gamen.

Op fora zoals Reddit en Discord regent het klachten, terwijl andere gebruikers laten weten wel een code te hebben ontvangen — terwijl ze veel later besteld hebben. Voor veel gamers is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk die code krijgen, want alleen dan kunnen ze een gebruikersnaam selecteren die niet al in gebruik is. Google heeft inmiddels bekendgemaakt dat het op de hoogte is van de problemen van de Google Stadia Founders Edition-consumenten en laat weten dat de problemen inmiddels verholpen zouden moeten zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.