Disney+ heeft nu al meer dan tien miljoen abonnees

14 november 2019 1 Minuut 3 Reacties
disney-plus-logo

De videostreamingdienst Disney+ heeft op zijn eerste dag al meer dan tien miljoen abonnees aan zich weten te binden. Ook is de app, die voor verschillende platformen beschikbaar is, al meer dan 3,2 miljoen keer gedownload. De streamingdienst is officieel sinds dinsdag beschikbaar.

10 miljoen abonnees voor Disney+

De nieuwe videostreamingdienst Disney+ heeft al meer dan tien miljoen abonnees. Daarnaast heeft Apptopia bekendgemaakt dat de app, beschikbaar voor verschillende platformen, al meer dan 3,2 miljoen keer gedownload is. Verder melden mensen met kennis van zaken dat de Star Wars-serie The Mandalorian al ruim twee miljoen keer bekeken is op de dienst. Al deze cijfers zullen inmiddels wel gestegen zijn tussen het moment waarop ze naar buiten kwamen en het moment waarop dit nieuwsbericht geschreven is.

Analisten verwachtten van tevoren dat Disney+ in zijn eerste jaar zo’n tien tot achttien miljoen abonnees aan zich zou binden. Het is het Amerikaanse bedrijf gelukt om minstens de helft daarvan dus al binnen 24 uur binnen te slepen. Het is nu interessant om te kijken wat er met dit aantal gebeurt. Veel mensen nemen een abonnement op de dienst voor een specifieke serie of om te kijken wat er nou aangeboden wordt. De volgende keer dat we iets over cijfers horen, is tijdens de kwartaalverslagen van The House of Mouse.

Disney+ kost 6,99 euro per maand. Aanmelden voor de streamingdienst kan via deze link.

Reacties (3)