Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Disney+ heeft nu al meer dan tien miljoen abonnees

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2019, 9:24 CategorieStreamingdiensten

De videostreamingdienst Disney+ heeft op zijn eerste dag al meer dan tien miljoen abonnees aan zich weten te binden. Ook is de app, die voor verschillende platformen beschikbaar is, al meer dan 3,2 miljoen keer gedownload. De streamingdienst is officieel sinds dinsdag beschikbaar.

10 miljoen abonnees voor Disney+

De nieuwe videostreamingdienst Disney+ heeft al meer dan tien miljoen abonnees. Daarnaast heeft Apptopia bekendgemaakt dat de app, beschikbaar voor verschillende platformen, al meer dan 3,2 miljoen keer gedownload is. Verder melden mensen met kennis van zaken dat de Star Wars-serie The Mandalorian al ruim twee miljoen keer bekeken is op de dienst. Al deze cijfers zullen inmiddels wel gestegen zijn tussen het moment waarop ze naar buiten kwamen en het moment waarop dit nieuwsbericht geschreven is.

Analisten verwachtten van tevoren dat Disney+ in zijn eerste jaar zo’n tien tot achttien miljoen abonnees aan zich zou binden. Het is het Amerikaanse bedrijf gelukt om minstens de helft daarvan dus al binnen 24 uur binnen te slepen. Het is nu interessant om te kijken wat er met dit aantal gebeurt. Veel mensen nemen een abonnement op de dienst voor een specifieke serie of om te kijken wat er nou aangeboden wordt. De volgende keer dat we iets over cijfers horen, is tijdens de kwartaalverslagen van The House of Mouse.

Disney+ kost 6,99 euro per maand. Aanmelden voor de streamingdienst kan via deze link.

 • Delen:

Reacties

 1. jans
  14 november, 2019 om 13:13

  ik heb een nieuwe OLED tv van Panasonic. Mijn vraag is wij ook binnenkort kunnen kijken naar Disney+.

 2. Frans
  14 november, 2019 om 18:17

  Klopt de mandalarion stond op alle torrentsite al om te downloaden ilegaal dan. Ik heb een maand disney om het te testen 4 k valt zwaar tegen de nieuwe starwars serie vond ik dus drie keer niks de oude is veel beter. Dus ik hou het bij 1 maand weg er mee. Ik vind Netflix 100 keer beter dan het hele disney troep. Hier een C7 oled met map recht marantz met dolby atmos dat word ook niet gestreamt alles is 5.1 geluid dus dolbyatmos niet dus. Hooguit dolbyvision. Maar dat is alleen maar beeld moet je tv ook ondersteunen anders heb je dat ook niet. Mijn oppo 203 heeft dat wel ook dolby visionen hdr10. Mooiste beeld is alleen maar van een uhd blueray schijf met dolby atmos.
  Er zijn beelden die vreten bijna 100 mb per seconde dan heb je echt goed beeld en geluid maar niet met stream.

 3. Maarten
  15 november, 2019 om 10:38

  Het is interessanter om te kijken hoeveel de dienst nog hebben in januari als the Mandalorian afgelopen is.
  De oude Marvel, Disney, en Star Wars films/series kent iedereen wel inmiddels en blijf je niet voor betalen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.