Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #230

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer de film The Irishman.

The Irishman (2019)

Vanaf vandaag staat er een nieuwe misdaadfilm van regisseur Martin Scorsese op Netflix. De hoofdrollen worden vertolkt door Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel. De film, genaamd The Irishman, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een Iers-Amerikaanse huurmoordenaar. Frank Sheeran (gespeeld door Robert DeNiro) vertelt over zijn misdaden in de Tweede Wereldoorlog: hij kwam terecht bij de maffia van Pennsylvania en werd een vertrouwenspersoon van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

A Bad Moms Christmas (2017)

Heel veel mensen hechten ontzettend waarde aan kerstmis. en die waarde brengen ze graag over op kroost, vrienden en familie, maar niet iedereen hoeft daar altijd op zitten wachten natuurlijk. Het eindejaarsfeest legt ook vaak druk op mensen, “omdat het gezellig moet zijn”. In de film A Bad Moms Christmas zie je hoe zulke situatie kunnen verlopen wanneer mensen niet overal rekening mee houden, bijvoorbeeld omdat hun moeder ineens op de stoep staat. En dat terwijl het gewone leven al druk genoeg is, natuurlijk.

Merry Happy Whatever (één seizoen)

We blijven nog even in de kerstsferen, aangezien Netflix zijn eerste kerstserie online gezet heeft in de vorm van Merry Happy Whatever. We maken kennis met de berooide muzikant Matt, die besluit kerstmis te vieren bij zijn schoonouders. Omdat hij voornemens is zijn vriendin Emmy ten huwelijk te vragen, wil hij natuurlijk een goede indruk achterlaten op zijn schoonouders. Vader Don is niet snel onder de indruk en dat levert een Meet the Parents-achtig feest op vol ongemakkelijke dingen. En alles moet ook nog eens op zijn manier gaan…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.