Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #229

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van de Franse serie Mortel.

Mortel (één seizoen)

Oktober is traditioneel gezien een maand waarin lekker gegriezeld mag worden met films en series. Maar november kan er ook wat van als we kijken naar de onlangs toegevoegde, Franse horrorserie Mortel. Wanneer drie scholieren op zoek gaan naar een moordenaar, schakelen ze daarvoor de hulp in van een voodoogeest. Sofiane, Victor en Luisa hebben op het eerste gezicht niets met elkaar te maken, maar werken toch samen om de moordenaar van de broer van Sofiane op te sporen. Waar de groep geen rekening mee houdt, is de invloed van de geest.

The Knight Before Christmas

Van horror gaan we over op een romantische komedie in kerstsfeer, die waarschijnlijk iets beter te verteren is voor de doorsnee kijker. In de film, The Knight Before Christmas, zien we dat een ridder uit de middeleeuwen door een tovenaar naar ons tijdperk gestuurd is. Een slimme en vriendelijke wetenschappen, genaamd Brooke (gespeeld door Vanessa Hudgens) vindt de ridder. Ze trekken samen op om de doelen van de ridder te behalen, maar ondertussen groeien ze ook dichter tot elkaar — en dat terwijl Brooke de liefde bijna had opgegeven.

Dolly Parton’s Heartstrings

Fans van Dolly Parton kunnen hun geluk niet op deze week, aangezien Netflix Dolly Parton’s Heartstrings online gezet heeft. Dit is een serie die de meest geliefde liedjes van de populaire zangeres in een achter daglicht zet. Kijkers krijgen verhalen, inspiratiebronnen en herinneringen te zien en krijgen zo een kijkje in de keuken van Parton. Je krijgt acht verschillende nummers geserveerd, met acht verschillende verhalen en een sloot aan bekende acteurs. Dit is er eentje voor de échte fans van Dolly Parton.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.