Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #228

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van The Crown.

The Crown (drie seizoenen)

The Crown is een serie die over een jonge Queen Elizabeth II gaat. Vrij kort na de Tweede Wereldoorlog werd de prinses voorbereid op haar aanstaande werk als koningin. Maar door de politieke onrust van dat land, werd er geen rekening gehouden dat dat werk zich nog wel eens eerder zou kunnen aandoen. Haar vader, Koning George VI, kwam namelijk plots te overlijden. En in de serie The Crown, het derde seizoen komt zondag, is goed te zien wat voor impact zijn dood en haar nieuwe verantwoordelijkheden op haar leven hebben en zal hebben.

The Toys that Made Us (drie seizoenen)

The Toys that Made Us is een Amerikaanse televisieserie die helemaal in het teken staat van het speelgoed waar vroeger mee gespeeld wordt (de kans is groot dat dit voor jouw tijd is). De eerste vier afleveringen staan helemaal in het teken van Star Wars, He-Man, Barbie en G.I. Joe. Vanaf deze week staan er nieuwe afleveringen online bij Netflix, waar de aandacht uitgaat naar nog veel meer speelgoed van weleer. De kans is dus groot dat jouw favoriet er inmiddels tussenzit. Ben je op zoek naar een trip down memory lane, check dan deze serie.

Klaus (2019)

November is door de helft, dat betekent dat we vooruit kunnen kijken naar kerst. Netflix trapt alvast af met een animatiefilm waarin dat onderwerp centraal staat. In Klaus maken we kennis met postbode Jesper die een heel goed idee heeft. De uitvoering laat echter wat te wensen over. Samen met de oude man Klaus, die zelf speelgoed maakt, probeert hij de ongelukkigste plek op aarde een beetje beter te maken, maar niet iedereen zit hierop te wachten. De animatiefilm staat vanaf vandaag op Netflix.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.