Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #227

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van The End of the F***ing World.

The End of the F***ing World (twee seizoenen)

Vanaf deze week kun je ook het tweede seizoen van de Britse serie The End of the F***ing World zien op Netflix. Dit is een donkere komedie en dramaserie over twee tieners, gebaseerd op een graphic novel die dezelfde naam draagt. In de serie volgen we een zeventienjarige jongen, James, die gelooft dat hij een psychopaat is. Ook maken we kennis met Alyssa, die de kennismaking met James aangrijpt om te ontsnappen uit haar tumultueuze leven. De serie wordt geprezen om zijn humor, schrijfwerking, uitvoering en de onderwerpen.

The Toys that Made Us (drie seizoenen)

The Toys that Made Us is een Amerikaanse televisieserie die helemaal in het teken staat van het speelgoed waar vroeger mee gespeeld wordt (de kans is groot dat dit voor jouw tijd is). De eerste vier afleveringen staan helemaal in het teken van Star Wars, He-Man, Barbie en G.I. Joe. Vanaf deze week staan er nieuwe afleveringen online bij Netflix, waar de aandacht uitgaat naar nog veel meer speelgoed van weleer. De kans is dus groot dat jouw favoriet er inmiddels tussenzit. Ben je op zoek naar een trip down memory lane, check dan deze serie.

Arrow (begin van seizoen acht)

De superheldenserie Arrow is zijn laatste seizoen in gegaan. De avonturen van Oliver Queen, ook wel bekend als de Green Arrow, komen na tien afleveringen dit jaar tot een eind. Maar niet zonder een gigantische knaller in de vorm van een crisis die meerdere planeten zoals de aarde treft. Natuurlijk is de serie prima los te zien van alle andere DC Comics-series van dit moment, maar wanneer je ook The Flash, Supergirl en de rest kijkt dan wacht je een spectaculaire afsluiting van een bewogen serie over de man die net niet Batman is.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.