Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #226

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2019, 11:54 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het nieuwe seizoen van Pose.

Pose (twee seizoenen)

Pose is een serie van American Horror Story-bedenker Ryan Murphy, die hiervoor samengewerkt heeft met Brad Falchuk en Steven Canals. Het is een serie over de ballroomscene van de jaren tachtig en negentig, waar voornamelijk Afro-Amerikaanse en Latino mensen uit de LGBTQ- en gender nonconforming-gemeenschap in actief waren. De personages in deze serie strijden voor prijzen en roem in deze undergroundscene, terwijl ze ondertussen te maken krijgen met allerlei problemen uit de genoemde decennia.

The King (2019)

The King is een nieuwe dramafilm van regisseur David Michôd. In de hoofdrollen komen we onder meer Timothée Chalamet, Lily-Rose Depp, Joel Edgerton en Robert Pattinson tegen. Chalamet speelt in The King de eigenzinnige prins Hal, die in de vijftiende eeuw te taak krijgt zijn vader, Henry IV, op te volgen als koning van Engeland. En dat is niet gemakkelijk, aangezien er een periode van veldslagen en politieke onrust heerst in dat tijdperk. Hal krijgt dus ook nog eens de taak om de troon te beschermen tegen aanvallen.

American Son (2019)

American Son is een nieuwe dramafilm van onder meer Kenny Leon en Christopher Demos-Brown. De film is gebaseerd op een Broadway-stuk met dezelfde naam en heeft namen als Kerry Washington, Steven Pasquale en Jeremy Jordan aan zich verbonden. American Son speelt zich af op een politiebureau in Florida. Een koppel is op zoek naar antwoorden op de verdwijning van hun zoon en hoopt ze daar te vinden. De ouders van het kind hebben onderling ook zo hun eigen problemen, dat garant staat voor een extra laag aan drama.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.