Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Black Friday en Cyber Monday 2019: de mooiste deals voor tv, audio en gaming

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2019, 1:00 CategorieActies

29 november is het weer zover; dan is het Black Friday. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. Sterker nog; Black Friday begint steeds vroeger en zelfs de dagen in aanloop naar de vrijdag zijn er al een hoop interessante aanbiedingen te vinden. In dit artikel zetten we een aantal van de mooiste deals op het gebied van audio, tv en gaming voor je onder elkaar. We werken het overzicht tot en met Cyber Monday (2 december) elke dag bij.

De beste Black Friday deals – tv, audio en gaming

Black Friday is een traditie die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen vrij van hun werk en daarom is het ook voor winkels de ideale dag om het seizoen voor kerstaankopen in te luiden. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Black Friday is echter niet meer alleen de vrijdag. De meeste winkels geven tegenwoordig enkele dagen of zelfs een week korting op diverse producten. We lichten een aantal van de mooiste deals uit.

Aanraders van de redactie

Harman Kardon Enchant soundbar en subwoofer
Als je op zoek bent naar een premium soundbar voor een grote ruimte dan is de Harman Kardon Enchant interessant. Deze soundbar kost normaal gesproken meer dan 800 euro maar kan nu bij Coolblue voor 599 euro gekocht worden. De bijbehorende subwoofer kost normaal 599 euro maar kan nu bij onder meer BCC voor 299 euro gekocht worden.


Denon DHT-S716H soundbar
De Denon DHT-S716H soundbar kost je normaal gesproken ongeveer 900 euro, maar bij Kamera Express kan de soundbar nu voor 645 euro aangeschaft worden.


Sony KD-43XG8399
De Sony KD-43XG8399 Zwart is een 43-inch lcd led tv met Android TV en de 4K-resolutie. Deze tv kost normaal gesproken zo’n 900 euro maar kan nu bij Kamera Express voor 698 euro gekocht worden.


Sonos One (2e gen)
De Sonos One (2e gen) is een slimme speaker die je op je WiFi-netwerk kunt aansluiten en waarmee je toegang krijgt tot alle populaire muziekdiensten. Bij onder meer Bol.com kan de Sonon One voor 165 euro gekocht worden, waar de prijs normaal gesproken boven de 200 euro ligt.


Philips 50PUS7394
De Philips 50PUS7394 is een 50-inch lcd led tv met 4K-resolutie en Android TV. Dit model kost normaal gesproken zo’n 700 euro maar kan nu bij Kamera Express voor 539 euro gekocht worden.


NAD C 338 versterker
Voor de audioliefhebbers onder ons is de NAD C 338 versterker interessant. Deze kost normaal zo’n 600 euro maar kan nu bij Bol.com voor 499 euro gekocht worden.


Bose Solo 5 TV sound system
Een beter geluid bij je tv bereik je met het Bose Solo 5 TV sound system. Deze soundbar kost normaal gesproken 240 euro maar is nu bij BCC te koop voor 199 euro.


Marantz NA6006
De Marantz NA6006 is een streamer voor de echte muziekliefhebber. Dit model kost normaal gesproken zo’n 600 euro, maar kan nu via onder meer Bol.com voor 499 euro gekocht worden.


Sonos Beam
De Sonos Beam is een compacte soundbar met een premium audioweergave én spraakbediening middels de Google Assistent. Deze soundbar is nu bij Amazon met korting te koop, voor 325 euro.


Philips 65OLED903
De Philips 65OLED903 is een 65-inch oled tv met 4K-resolutie en Android tv. De tv kost normaal gesproken zo’n 2.500 euro maar kan nu bij Bol.com voor 2.143 euro aangeschaft worden.


LG OLED55B9
De LG 55 OLED55B9 is een 55-inch oled-televisie met webOS smart tv. Deze tv kost normaal gesproken tussen de 1.250 en 1.500 euro maar kan nu bij Bol.com voor 1.109 euro gekocht worden.


Onkyo HT-S7805
De Onkyo HT-S7805 is een compleet homecinema-systeem dat normaal gesproken voor ongeveer 800 euro verkocht wordt. Bij Bol.com kun je het systeem nu kopen voor 699 euro.


Yamaha YAS-109
De Yamaha YAS-109 is een betaalbare maar volledig uitgeruste en goed klinkende soundbar. Normaal kost deze soundbar zo’n 250 euro, maar bij Bol.com kun je hem nu kopen voor 219 euro.


Bose Soundtouch 10
De Bose Soundtouch 10 is een audiosysteem dat je zowel met een afstandsbediening als met je smartphone kunt bedienen. Het systeem kost normaal gesproken ruim 150 euro maar kan bij BCC nu voor 99 euro aangeschaft worden.


Samsung QE49Q64R
De Samsung QE49Q64R is een 49-inch lcd led tv met de QLED-techniek en de 4K-resolutie. Deze tv kost normaal gesproken zo’n 800 euro maar bij Bol.com kun je hem nu kopen voor 699 euro.


Anker Nebula Capsule – DLP Mini beamer
Liever geen tv aan de muur maar een kleine beamer waarmee je een groot beeld projecteert? De Anker Nebula Capsule is zo’n kleine beamer en dit model is nu bij Bol.com afgeprijsd van 379 euro voor 299 euro.


Yamaha WX-010
De Yamaha WX-010 is een draadloze speaker met Yamaha’s MusicCast multiroomsysteem. De speaker kost normaal gesproken zo’n 130 euro maar kan nu voor 99,99 euro bij Bol.com gekocht worden.


PlayStation 4 Slim 500GB
De Sony PlayStation 4 Slim met 500GB aan opslaggeheugen en DualShock 4 Controller kost normaal gesproken 299 euro maar kan nu bij Bol.com voor 199 euro gekocht worden.


Samsung QE75Q950 8K tv
Ook de 8K-televisies doen mee aan Black Friday. De Samsung QE75Q950 is een 75-inch lcd led tv met 8K-resolutie en kost normaal gesproken zo’n 5.400 euro. Bij Bol.com kun je dit model nu echter kopen voor 4.599 euro.


Philips OLED934
De OLED934 is één van de nieuwste Philips oled tv’s, voorzien van een Bowers & Wilkins soundbar. Deze 65-inch tv kost normaal gesproken 3.500 euro maar kan nu bij Bol.com voor 2.778 euro gekocht worden.


Sony Bravia KD-55XF9005
De Sony Bravia KD-55XF9005 is een premium lcd led tv met krachtige processor, 4K-resolutie en Android TV. Normaal gesproken ligt de prijs van dit model rond de 1.000 euro, maar bij onder meer Bol.com kan de tv nu voor 899 euro gekocht worden.


Harman Kardon Citation One (Duo Pack)
De Harman Kardon Citation One is een slimme speaker met premium audioweergave. Een set van twee kost normaal gesproken 349 euro maar kan nu bij onder meer Expert voor 289 euro gekocht worden.


Teufel audioproducten
Het Duitse Teufel pakt tot en met 29 november uit met diverse interessante deals. Zo is de Real Blue NC over-ear-koptelefoon met Active Noise Cancelling  nu voor 129,99 euro (-43%) te koop en kun je de bluetooth in-ears Move BT voor 77 euro (-36 %) kopen. Op de Cinebar Pro soundbar krijg je zelfs 400 euro korting, terwijl de Definion 3 luidsprekers met 530 euro korting aangeschaft kunnen worden. Bekijk alle deals van Teufel op deze pagina.


Bowers & Wilkins PX
De Bowers & Wilkins PX is een premium hoofdtelefoon die draadloos werkt met bluetooth. de hoofdtelefoon kost normaal gesproken zo’n 300 euro, maar kan bij Amac nu voor 229 euro gekocht worden.


Microsoft Xbox One S
De Microsoft Xbox One s in combinatie met drie games kost je normaal gesproken 229 euro, maar bij onder meer BCC kan de console nu gekocht worden voor 129 euro.


Korting op betaalbare tv’s
Black Friday is natuurlijk dé kans om een televisie voor een schappelijke prijs aan te schaffen. Ook voor de kleinere budgetten is dit interessant. Zo vind je bij MediaMarkt en Coolblue kortingen op diverse betaalbare televisies van onder meer Sony, Philips en LG. Op een 43-inch Philips-televisie uit de 6700-serie krijg je bijvoorbeeld ruim 100 euro korting en betaal je 379 euro. Voor 55-inch Samsung tv uit de RU7000-serie betaal je met een korting van ruim 100 euro nog maar 549 euro.


LG SL4Y soundbar
De LG SL4Y is een betaalbare soundbar die normaal gesproken voor iets minder dan 200 euro te koop is. Deze week kun je de soundbar bij onder meer Kamera Express kopen voor 129 euro.


Philips 65OLED804
De Philips 65OLED804 is een premium oled-televisie van 65-inch, voorzien van de nieuwste technieken. De tv kost normaal zo’n 2.800 euro maar is bij Bol.com nu te koop voor 2.400 euro.


Sony KD-65XG8599 lcd led tv
De 65-inch Sony KD-65XG8599 lcd led tv met 4K-resolutie en Android TV wordt normaalgesproken voor rond de 1.500 euro verkocht maar kan nu bij onder meer Expert gekocht worden voor 1.299 euro.


Sony soundbar met bluetooth
Op zoek naar een goedkope soundbar met bluetooth? Dan hebben diverse winkels de Sony HT-SF150 in de aanbieding. Deze soundbar kost normaal gesproken zo’n 110 euro en kan nu voor 79 euro gekocht worden.

Bovenstaand overzicht werken we tot en met Cyber Monday (2 december) bij, dus houd deze pagina in de gaten. Het kan echter voorkomen dat bepaalde deals niet meer beschikbaar zijn voordat we het artikel updaten.

Uitgelichte winkels

Black Friday op=op deals bij Coolblue
Coolblue pakt het dit jaar wat anders aan en verkoopt al zijn aanbiedingen op. Althans, wanneer een van de Black Friday deals uit voorraad is wordt deze voorraad niet meer aangevuld. Je vindt alle deals vanaf 25 november op de website van Coolblue.


Bol.com Black Friday 8-daagse
8 dagen lang geeft Bol.com elke dag flinke kortingen op een specifieke productcategorie, waaronder gezondheid, speelgoed en elektronica. Voor de elektronica-liefhebbers is Black Friday zelf, komende vrijdag, de meest interessante dag. Alle deals vind je op deze pagina.


Hoge kortingen bij Amazon
Amazon is één van de grootste partijen die met Black Friday hoge kortingen op duizenden producten geeft. De online winkelgigant biedt van 22 november tot 29 november korting op een groot aantal producten. Alle deals van Amazon vind je op deze pagina.


BCC Black Friday Warming-up
Bij BCC denken ze ook alvast vooruit, met nog een aantal dagen de Black Friday warming-up. Hier vind je nu al interessante deals. Vanaf maandag gaat de Black Friday week bij de BCC pas echt los.


De beste deal bij PlatteTV.nl
Als je op zoek bent naar een nieuwe televisie, een soundbar of iets anders op het gebied van audio en video dan loont het zich om deze dagen ook even contact op te nemen met PlatteTV.nl. Op de website van de winkel vind je tijdens Black Friday diverse interessante deals, maar PlatteTV belooft deze dagen ook de laagste prijs te hanteren.


MediaMarkt Pre-Party en Black Friday
MediaMarkt houdt tot en met 28 november de Pre-Party waarbij je kortingen krijgt op honderden producten, waaronder tot 25 procent korting op geselecteerde tv’s en tot 30 procent korting op soundbars. De echte grote acties komen echter pas op 29 november – Black Friday – online.


Game Mania Black Friday-week
Gameshop Game Manier heeft vanaf 22 november tot en met 2 december een flinke Black Friday-week. Je vindt er nu al verschillende deals voor games, accessoires en abonnementen, en op 25 november worden er nog meer deals toegevoegd.


Deals in de PlayStation Store en Xbox Store
Heb je een PlayStation 4 onder je televisie staan? Neem dan eens een kijkje in de digitale PlayStation Store, aangezien Sony en allerlei andere uitgevers verschillende deals hebben klaarstaan voor je, waaronder FIFA 20, Borderlands 3 en NBA 2K20. Oh en als je nog op zoek bent naar een jaar PlayStation Plus: overal geldt nu 25 procent korting op dat abonnement. Je kunt tot drie abonnementen stapelen.

Naast PlayStation heeft Microsoft natuurlijk ook een serie deals klaargezet voor Black Friday, waar je nu al gebruik van kunt maken. Titels die je op meerdere platformen tegenkomt hebben vaak dezelfde prijs, maar het is ook fijn om te zien dat first-party titels, van Microsoft, zijn afgeprijsd. Denk dan aan Gears 5 en The Outer Worlds.

Meer deals

Wil je nog meer Black Friday-deals? Bekijk dan de deals op het gebied van smarthome en smartphones en tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. Marten
  23 november, 2019 om 11:51

  Hoi Martijn,

  De link voor de KEF LSX wireless verwijst op de website van Apollo naar een KEF LS50

  • Martijn Chel
   23 november, 2019 om 14:32

   Dank! Dat pas ik meteen aan.

 2. Frans
  25 november, 2019 om 16:39

  Kijk uit met dit soort akties soms ben je toch duurder uit. Black fryday. Ik moet er om lachen iedereen doet er nu aan geld geld geld.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.