Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Black Friday en Cyber Monday 2019: de mooiste deals voor tv, audio en gaming

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2019, 1:00 CategorieActies

29 november is het weer zover; dan is het Black Friday. Het is nog een jonge traditie maar de Nederlandse consumenten lopen er warm voor en diverse winkels doen er aan mee. Sterker nog; Black Friday begint steeds vroeger en zelfs de dagen in aanloop naar de vrijdag zijn er al een hoop interessante aanbiedingen te vinden. In dit artikel zetten we een aantal van de mooiste deals op het gebied van audio, tv en gaming voor je onder elkaar. We werken het overzicht tot en met Cyber Monday (2 december) elke dag bij.

De beste Black Friday deals – tv, audio en gaming

Black Friday is een traditie die overgewaaid is uit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day. Die dag hebben de meeste mensen vrij van hun werk en daarom is het ook voor winkels de ideale dag om het seizoen voor kerstaankopen in te luiden. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Black Friday is echter niet meer alleen de vrijdag. De meeste winkels geven tegenwoordig enkele dagen of zelfs een week korting op diverse producten. We lichten een aantal van de mooiste deals uit.

Aanraders van de redactie

Bovenstaand overzicht werken we tot en met Cyber Monday (2 december) bij, dus houd deze pagina in de gaten. Het kan echter voorkomen dat bepaalde deals niet meer beschikbaar zijn voordat we het artikel updaten.

Meer deals

Wil je nog meer Black Friday-deals? Bekijk dan de deals op het gebied van smarthome en smartphones en tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. Marten
  23 november, 2019 om 11:51

  Hoi Martijn,

  De link voor de KEF LSX wireless verwijst op de website van Apollo naar een KEF LS50

  • Martijn Chel
   23 november, 2019 om 14:32

   Dank! Dat pas ik meteen aan.

 2. Frans
  25 november, 2019 om 16:39

  Kijk uit met dit soort akties soms ben je toch duurder uit. Black fryday. Ik moet er om lachen iedereen doet er nu aan geld geld geld.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.