Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen voegt 65-inch oled tv aan BeoVision Harmony-serie toe

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2019, 9:51 CategorieOled tv's

Bang & Olufsen heeft deze week een nieuw lid aan de BeoVision Harmony-serie toegevoegd. De Deense fabrikant komt met een 65-inch oled tv in deze serie, voorzien van een prijskaartje van maar liefst 13.500 euro.

De BeoVision Harmony-serie van Bang & Olufsen was al in een 77-inch versie beschikbaar, en nu komt de serie ook in een kleinere, 65-inch variant. Beide modellen kunnen als de vlaggenschepen in de tv line-up van B&O gezien worden, en dat zien we dan ook terug in het unieke design en audiosysteem.

Zo komt de televisie met twee houten en/of aluminium panalen die voor het scherm schuiven als er niet naar de tv gekeken wordt. Zodra de tv aangezet wordt slaan de panelen naar buiten uit, zoals de vleugels van een vlinder, en wordt de tv op de perfecte hoogte gezet. De panelen zijn voorzien van een audiosysteem dat ook gebruikt kan worden als de tv uitstaat. Je kunt de tv aan de muur hangen of op de meegeleverde standaard zetten.

Het scherm van de 65-inch BeoVision Harmony is net als bij het 77-inch model een LG C9-serie oled tv. Dit scherm is voorzien van de 4K-resolutie, HDR-ondersteuning en webOS-software. Daarnaast beschikt de tv over AirPlay 2, Bluetooth, Chromecast, B&O multiroom-ondersteuning en een speciaal ontworpen afstandsbediening. De prijs van dit model begint bij 13.500 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Andre
  18 november, 2019 om 13:05

  Zelfs in het hogere segment zijn deze prijzen afwijkend. Het lijkt me een heel niche markt. B&O is wel origineel met dit ontwerp. Helaas worden de programma’s bij de omroep er niet beter op 🙂

  • Marco
   09 december, 2019 om 17:30

   Een kennis van me was elektronicamonteur.ik ben nog weleens meegekeken met hem.b&o is echt alleen het kastje.design met andere elektronica erin.gaan we
   Van oud naar nieuw.mx 1500 philips chassis mx 3000 thomsonchassis.ls serie philipschassis.lx serie aangepast k chassis van Philips. Beovision 6..Samsung chassis.versterkers,cd loopwerken,motertjes van cassettedecks kwamen bij Philips vandaan evenals b&o videorecorders.op een model na.die kwam bij hitachi vandaan.dvd spelers philips en panasonic.eindversterkers in boxen..philips.beovision 11.webplatform van Philips met een samsung scherm.Beovision horizon..tp visiontoestel.eclips en harmony lg spul.wie dit niet gelooft.schroef het open en je zult het zien.

 2. Marco
  09 december, 2019 om 17:11

  Blijft een lg met een ander plasticje eromheen.ik koop wel een lg c9 en zet er dan twee europallets voor.wat een lelijk ding.en onbeschoft duur.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.