Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Aquasound presenteert verschillende wifispeakers voor in huis

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2019, 16:28 CategorieLuidsprekers

Fabrikant Aquasound heeft een serie nieuwe wifiluidsprekers gepresenteerd, die je op allerlei plekken in huis gebruiken kunt. Deze speakers zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken in de badkamer of keuken, maar gelukkig zijn andere ruimtes ook geschikt.

Nieuwe luidsprekers van Aquasound

Aquasound, een fabrikant van wifiluidsprekers, heeft nieuwe speakers aangekondigd die met name bedoeld zijn voor de badkamer of keuken. Maar ze kunnen ook op andere plekken in huis gebruikt worden. Wanneer je de speakers plaatst en laat opnemen in je thuisnetwerk, dan kun je ze aansturen met je smartphone of met een N-Joyx-controller van het merk. Je kunt de speakers eigenlijk in alle ruimten in huis plaatsen, waardoor je al snel zelf een heel wifinetwerk voor luidsprekers heeft staan.

Het N-Joyx-muzieksysteem is een all-in-one-systeem, laat Aquasound weten in een persbericht. Een mobiele telefoon is bij dit systeem niet per se nodig. De waterdichte N-Joyx-controller krijgt een prominente plek in bijvoorbeeld de badkamer. De magnetische wandhouder is tevens de lader voor de N-Joyx. Binnen enkele drukken op het touchscreen beschikt je over internetradio, persoonlijke muziekbestanden en de afspeellijsten binnen muziekstreamingdienst Spotify. Ook is er een gratis app en kun je gebruikmaken van AirPlay.

De producten zijn direct beschikbaar. Een uitgebreid overzicht met producten en specificaties is te vinden op de officiële website.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.