Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

App Disney+ geüpdatet met sectie voor ‘verder kijken’

Geschreven door
Geplaatst op26 november 2019, 16:18 CategorieStreamingdiensten

De Disney+-applicatie is op verschillende platformen van een update voorzien die een sectie voor ‘verder kijken’ toevoegt. Daardoor kan de app nu bijhouden waar je was gebleven in een film of serie en kun je rechtstreeks vanuit het thuisscherm verder kijken.

Verder kijken op Disney+

De videostreamingdienst Disney+ is van een update voorzien. De update voegt een extra sectie toe aan het thuisscherm, genaamd Verder kijken. In deze sectie vind je films en series waar je aan begonnen bent, maar waar je nog niet klaar mee bent. Door op de aflevering of film te klikken, kun je precies verdergaan waar je gebleven was. De update is live voor verschillende platformen, dus je zou nu moeiteloos van apparaat naar apparaat moeten kunnen wisselen en op elk device de content oppakken waar je eerder gepauzeerd had.

Daarmee heeft Disney+ er een functie bij die andere diensten al heel lang aanbieden, eentje die eigenlijk al vanaf het begin aanwezig had moeten zijn. Om onduidelijke redenen is dat helaas niet gebeurd. Het is echter geen verrassing dat de videostreamingdienst de optie gekregen heeft. Kevin Mayer, hoofd van de direct-naar-consumentenafdeling binnen het mediabedrijf, beloofde tijdens de Code Conference vorige week dat de sectie “volgende week” toegevoegd zou worden. Je kunt nu dus altijd gemakkelijk verdergaan waar je gebleven was.

Disney+ kost 6,99 euro per maand. Aanmelden voor de streamingdienst kan via deze link.

  • Delen:

Reacties

  1. Fred
    28 november, 2019 om 14:59

    Waarom heeft Disney+ nogsteeds geen dolby atmos?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.