Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha brengt MusicCast Pop-up experience naar ADE

Geschreven door
Geplaatst op17 oktober 2019, 20:53 CategorieNieuws

Het Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur, en natuurlijk staat dat evenement in het teken van het genieten en maken van muziek. Dat is ook één van de redenen waarom Yamaha dit jaar van de partij is. Het bedrijf nodigt je dan ook uit bij MusicCast Pop-up experience in de Q-Factory.

Heel Amsterdam staat tot en met zondag 20 november in het teken van het Amsterdam Dance Event. Op ongeveer 200 locaties zijn talloze evenementen voor de muziek-industrie en natuurlijk de bezoekers van de dance-evenementen. Een van die locaties is de Q-Factory in Amsterdam-Oost, hét muziekmakerscentrum van Europa. De Q-Factory heeft twee podia, ruim 50 repetitieruimtes voor muzikanten, een hotel, horecavoorzieningen en talloze bedrijven uit de muziek-industrie zijn hier gevestigd, waaronder het Abbey Road Institute, DJ School Amsterdam en de Red Bull Studios.

Yamaha Music heeft tijdens het ADE een pop-up experience in het Q-Cafe, waar je enkele van de Yamaha MusicCast-producten kunt beleven. Dit zijn producten die samen kunnen dienen als geavanceerd multiroomsysteem voor al je favoriete hi-res muziek. Ben je benieuwd naar de Yamaha MusicCast producten, ga dan zeker even een kijkje nemen in de Q-Factory. De Yamaha MusicCast pop-up experience is tot en met zaterdag geopend van 11:00 tot 21:00 en zondag van 11:00 tot 19:00.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.