Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vervolg op Band of Brothers-serie komt naar Apple TV+

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2019, 9:38 CategorieStreamingdiensten

De videostreamingdienst Apple TV+ krijgt het vervolg op de serie Band of Brothers, namelijk Masters of the Air. De serie wordt onder meer gemaakt door regisseur Steven Spielberg en acteur en product Tom Hanks.

Band of Brothers-vervolg op Apple TV+

Variety schrijft dat Apple TV+, de nieuwe videostreamingdienst van Apple, mag rekenen op het vervolg van de HBO-serie Band of Brothers, genaamd Masters of the Air. Zowel Steven Spielberg als Tom Hanks komen terug als uitvoerend producten. Eerder hielpen ze al met het ontwikkelen van de eerste serie. Dit keer zal de serie gebaseerd worden op het werk van historicus Donald Miller. Miller schreef een boek met dezelfde naam, waarin de daden van de 8th Air Force beschreven worden — dit is één van de grootste onderdelen van het Amerikaanse leger.

De 8th Air Force heeft geholpen bij de invasie in Normandië en het bombarderen van Dresden. Spielberg en Hanks proberen al sinds in elk geval 2013 de serie van de grond te krijgen bij HBO, tevergeefs. Dit keer krijgen ze wederom hulp van schrijver John Orloff, die verantwoordelijk was voor de emotionele Band of Brothers-aflevering Why We Fight. Het is nog even afwachten wanneer de serie zijn debuut zal maken, aangezien daar niets over bekend is. Ook weten we nog niet hoeveel afleveringen er gemaakt worden.

 • Delen:

Reacties

 1. Michiel Leentvaar
  14 oktober, 2019 om 12:51

  Kan niet wachten. Dit zo heus wel weer een pareltje worden!

 2. Fabian
  15 oktober, 2019 om 8:05

  Plannen voor die serie zijn er al jaren. Gaat het er nu eindelijk komen. Wordt het een exclusive. 🙁 dat wordt wachten op de bluray release

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.