Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Tizen-app van videostreamingdienst Disney+ in ontwikkeling’

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2019, 10:20 CategorieStreamingdiensten

Disney zou hebben bevestigd dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een Tizen-applicatie, voor eigenaars van Samsung-tv’s. Wanneer de app precies klaar is, is vooralsnog niet duidelijk. Dit zou rond 12 november moeten zijn, tijdens de officiële lancering van de dienst.

Nu nog geen Disney+ op Tizen-tv’s

Ondanks het feit dat videostreamingdienst Disney+ nu in Nederland beschikbaar is en voorlopig gratis gebruikt kan worden (na betaling van één eurocent), laat het bedrijf eigenaars van Samsung-tv’s een beetje in de kou staan. Er is namelijk geen app beschikbaar die werkt op Tizen-tv’s, het besturingssysteem waar eigenaars van Samsung-tv’s mee te maken krijgen. Nu schijnt Disney bevestigd te hebben dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een app, zo meldt de website TotaalTV.

Dit zou zelfs bevestigd zijn door Disney. Meer bewijs hiervoor hebben we echter niet kunnen vinden. Echter, het zou ook niets meer dan logisch zijn wanneer Disney werkt aan een dergelijke app, aangezien Samsung-tv’s ongelooflijk populair zijn in Nederland en het bedrijf het platform simpelweg niet kan overslaan. Nu kun je wel met een Chromecast aan de slag, maar gebruikers laten her en der weten dat dit niet optimaal werkt. Er treden namelijk verschillende problemen op, voornamelijk met het beeld. Lees hier onze eerste indruk.

  • Delen:

Reacties

  1. Wilco
    08 oktober, 2019 om 8:20

    Eindelijk komt het naar de Samsung smart tv’s.
    Btw naast chromecast werkt apple airplay met een iphone naar een samsung q70r werkt soms ook niet, meestal is dit bij films dat zeer recent zijn en in 4k zijn i.p.v. in 1080p

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.