Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Spotify Kids binnenkort beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2019, 14:58 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Spotify heeft Spotify Kids gepresenteerd. Deze app is speciaal bedoeld voor kinderen en is alleen beschikbaar voor gezinnen met het Spotify Premium Family-abonnement. Kinderen vanaf drie jaar zouden de app kunnen gebruiken.

Dit is Spotify Kids

Spotify test momenteel de bètaversie van Spotify Kids. Dit is een aparte applicatie die bedoeld is voor kinderen vanaf drie jaar, die alleen toegankelijk is voor gezinnen met een Spotify Premium Family-abonnement. De app bevat playlists vol meezingers, verhaaltjes en soundtracks die kinderen kunnen ontdekken. Omdat Kids onderdeel is van Premium Family, zijn er bovendien geen advertenties. Ouders kunnen kiezen voor ‘audio voor jongere kinderen’ of ‘audio voor oudere kinderen’, naar gelang het beste bij hun kind past.

  • met hun eigen account naar audio luisteren.
  • hun smaak verkennen in een kindvriendelijke omgeving – zonder expliciete teksten.
  • muziek en verhalen ontdekken die speciaal voor hen zijn uitgekozen door experts.
  • voor kinderen gemaakte playlists beluisteren.
  • hun favoriete nummers ook offline beluisteren, te beginnen op iOS-apparaten.

Bijkomend voordeel voor ouders is dat die niet langer langs de kinderhits hoeven te navigeren in hun eigen playlists. Spotify Kids is zonder extra kosten exclusief beschikbaar voor abonnees van Spotify Premium Family en kan, wanneer de app in een land wordt gelanceerd, op elk iOS- en Android-apparaat worden gedownload. Wanneer de release in Nederland plaatsvindt, is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.