Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony verlaagt prijzen van PlayStation Now-abonnement

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2019, 15:18 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt dat de prijzen voor de gamestreamingdienst PlayStation Now zijn verlaagd. Dit geldt voor alle abonnementen. Zo kun je nu voor 9,99 euro per maand een abonnement afnemen en toegang krijgen tot een grote bibliotheek aan games.

Minder betalen voor PlayStation Now

Sony heeft een flinke prijsverlaging voor PlayStation Now doorgevoerd. Voortaan betalen gamers flink minder voor de gamestreamingdienst die beschikbaar is op PlayStation 4 en pc. Maandelijks betaal je nu 9,99 euro per maand (in plaats van 14,99 euro per maand) en anders kun je kiezen voor 24,99 euro per kwartaal of 59,99 euro per jaar (wat voorheen 99,99 euro per jaar was). Het is duidelijk dat Sony de hete adem van Microsoft in de nek voelt, die een soortgelijk abonnement aanbiedt voor 9,99 euro per maand.

Bovendien introduceren meerdere bedrijven de laatste tijd hun eigen abonnementen. Zo kun je op mobile nu een abonnement nemen op Apple Arcade en in de VS ook nog eens op Google Play Pass. Daarnaast test speluitgever Electronic Arts zijn eigen gamestreamingdienst, heeft Ubisoft een abonnement genaamd Uplay+ en lanceert Google volgende maand natuurlijk Google Stadia. PlayStation Now biedt meer dan zevenhonderd titels aan, waaronder GTA V, God of War en Uncharted 4.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.