Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos lanceert nieuw Trade Up-inruilprogramma

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2019, 15:05 CategorieLuidsprekers

Sonos heeft het nieuwe Trade Up-programma geïntroduceerd, waarmee je als eigenaar van oudere producten met korting nieuwe versies kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld de tweede generatie Play:5 kopen bij de speakerfabrikant met een korting van dertig procent.

Sonos Trade Up

Sonos introduceert Trade Up, een inruilprogramma dat je als eigenaar van verschillende producten van de fabrikant de mogelijkheid biedt oudere speakers en accessoires te upgraden. Bij de lancering komen de eigenaars van de Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 en de eerste generatie Play:5 in aanmerking voor dertig procent korting op elk nieuw Sonos-product dat een eerder oud product vervangt. Door je oude product in te leveren, krijg je dus met korting een nieuwe versie en hoef je ook niet moeilijk te doen verder.

Het is meer dan tien jaar geleden dat Sonos de eerste generatie speakers en onderdelen op de markt bracht. Sindsdien zijn er – naast volledig nieuwe speakers zoals de Sonos One, Beam en Move – krachtige upgrades uitgebracht, waaronder de Sonos Amp, Sonos Port en de tweede generatie Play:5. Deze producten zijn voorzien van technologie die nieuwe functies mogelijk maakt, zoals Apple AirPlay 2, stembediening en natuurlijk de automatische Trueplay. Meer informatie over het inruilprogramma lees je op sonos.com/tradeup.

  • Delen:

Reacties

  1. Will
    08 november, 2019 om 18:28

    Actie van Sonos is gewoon diefstal!!!

    trap niet in deze actie mensen.. Sonos laat je denken dat je een nieuw product kan kopen met hoge korting 30%. na 2 klikken met je muis blijkt je huidige apperatuur ineens over 21 dagen waardeloos en rijp voor de stort. Wanneer je dit teru wil draaien zegt Sonos gewoon doodleuk dat ze er niks meer aan kunnen doen… TE BIZAR!! volgens mij heb je als consument in dit land alle recht om een aankoop teniet te doen binnen een aantal dagen. blijkaar niet. geweldige actie Sonos. Ik WAS groot fan van jullie maar per direct niet meer. Alles gaat op marktplaats.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.