Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos lanceert nieuw Trade Up-inruilprogramma

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2019, 15:05 CategorieLuidsprekers

Sonos heeft het nieuwe Trade Up-programma geïntroduceerd, waarmee je als eigenaar van oudere producten met korting nieuwe versies kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld de tweede generatie Play:5 kopen bij de speakerfabrikant met een korting van dertig procent.

Sonos Trade Up

Sonos introduceert Trade Up, een inruilprogramma dat je als eigenaar van verschillende producten van de fabrikant de mogelijkheid biedt oudere speakers en accessoires te upgraden. Bij de lancering komen de eigenaars van de Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 en de eerste generatie Play:5 in aanmerking voor dertig procent korting op elk nieuw Sonos-product dat een eerder oud product vervangt. Door je oude product in te leveren, krijg je dus met korting een nieuwe versie en hoef je ook niet moeilijk te doen verder.

Het is meer dan tien jaar geleden dat Sonos de eerste generatie speakers en onderdelen op de markt bracht. Sindsdien zijn er – naast volledig nieuwe speakers zoals de Sonos One, Beam en Move – krachtige upgrades uitgebracht, waaronder de Sonos Amp, Sonos Port en de tweede generatie Play:5. Deze producten zijn voorzien van technologie die nieuwe functies mogelijk maakt, zoals Apple AirPlay 2, stembediening en natuurlijk de automatische Trueplay. Meer informatie over het inruilprogramma lees je op sonos.com/tradeup.

 • Delen:

Reacties

 1. Will
  08 november, 2019 om 18:28

  Actie van Sonos is gewoon diefstal!!!

  trap niet in deze actie mensen.. Sonos laat je denken dat je een nieuw product kan kopen met hoge korting 30%. na 2 klikken met je muis blijkt je huidige apperatuur ineens over 21 dagen waardeloos en rijp voor de stort. Wanneer je dit teru wil draaien zegt Sonos gewoon doodleuk dat ze er niks meer aan kunnen doen… TE BIZAR!! volgens mij heb je als consument in dit land alle recht om een aankoop teniet te doen binnen een aantal dagen. blijkaar niet. geweldige actie Sonos. Ik WAS groot fan van jullie maar per direct niet meer. Alles gaat op marktplaats.

  • Marc
   23 januari, 2020 om 17:01

   Wat een actie.
   Stel je bent Sonos dealer, je hebt de afgelopen jaren Sonos producten verkocht aan je klanten. De Sonos apparatuur is geregistreerd op naam van de eindgebruiker. Nu krijgen de eindgebruikers deze actie van Sonos.
   De marge voor de Sonos dealer is al schrikbarend laag en nu gaat Sonos er op deze manier ook nog eens met de klant van tussen. #sonosslaatdedealerover.
   Kortom Sonos maakt het bestaansrecht van de dealer onmogelijk.

  • Floris
   20 februari, 2020 om 11:21

   Het is een mooie actie. Alleen wel goed in verdiepen.
   Doe je er niets mee? Dan gebeurt er niets. Je spullen blijven werken en je krijgt geen updates meer. Maar zijn die updates zo nuttig dan?

   Doe je er wel iets mee dan krijg je nog een waarschuwing, let op, als je deze actie gebruikt dan gaat je oude apparaat uitgeschakeld worden. En dan krijg je 30% korting op een nieuw apparaat. Dus pas beginnen als je idd iets nieuws wilt. Ze geven geen korting weg voor niets.

   groet,
   Floris

 2. Jielis Deelen
  28 januari, 2020 om 9:13

  Alles hiervoor is inmiddels oud nieuws gelukkig, Sonos heeft meegelezen en de ‘oude’ producten blijven gewoon functioneren na mei 2020. Was geen slimme actie maar Sonos waardig hebben hun plannen aangepast.

 3. Marc
  28 januari, 2020 om 9:17

  En nog steeds de rechtstreekse inruilactie (met passeren dealers) in tact houden. Niet netjes.

  • Floris
   20 februari, 2020 om 11:23

   Nee, dat is inderdaad niet netjes. Zo gaat de grote leverancier leveren en laten jullie in de kou staan. Toch hebben ze het op de website wel over deelnemende partners. Dus is er geen mogelijkheid om er aan deel te nemen?

   groet,
   Floris

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.