Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips PUS8204: Nieuwe 4K lcd led-tv met Dolby Vision en HDR10+

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2019, 10:00 CategorieLcd en led tv's

Het lijkt erop dat Philips wederom een nieuwe tv aan zijn line-up toevoegt. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf lanceerde in september al twee nieuwe oled-televisies en komt mogelijk op korte termijn ook met een nieuw model in de 8000-serie lcd led tv’s. De nieuwe tv ondersteunt zowel Dolby Vision als HDR10+.

In een PDF met technische specificaties komt de nog onaangekondigde Philips PUS8204-serie naar voren. Deze serie bestaat uit lcd led tv’s die beschikken over een 4K-paneel, ondersteuning voor Dolby Vision en HDR10+, Android TV en Ambilight aan drie zijden van het scherm. Deze modellen moeten het doen zonder Bowers & Wilkins audiosysteem, maar komen wel met een 2.0-kanaals audiosysteem, ondersteuning voor Dolby Atmos, een 1900 PPI en ‘Works with Alexa’.

De PUS8204-serie bestaat uit een 50-inch, 55-inch en een 65-inch model. Natuurlijk is ook de P5 Perfect Picture Engine van Philips aanwezig en zijn er vier HDMI-aansluitingen achterop te vinden. Tot slot beschikken de tv’s over een MediaTek processor, 3GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, USB 2.0- en USB 3.0-poorten en een dekking van 90% van de DCI P3-kleurruimte.

Prijzen van de nieuwe tv’s zijn nog niet bekendgemaakt. Ook is het niet duidelijk of deze modellen naar Nederland en België komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.