Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft brengt update uit voor Xbox One-dashboard

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2019, 9:28 CategorieGaming

Er is nu een update beschikbaar voor de Xbox One-dashboard. Dit zijn de functies die je spoedig zult tegenkomen. Het betreft geen gigantische update, maar de nieuwe features kunnen wel handig zijn in specifieke situaties.

Update voor Xbox One-dashboard

Microsoft lanceert deze week de update voor het Xbox One-dashboard. Het is een kleine update dit keer, dus verwacht geen grote, nieuwe functies. Zo kunnen ouders voortaan bepalen hoe lang kinderen games en apps kunnen gebruiken middels een tijdslimiet. Je kunt ook een tijdslimiet voor het apparaat instellen. De instellingen synchroniseren met andere systemen, zodat kinderen niet alsnog extra gametijd krijgen wanneer ze bijvoorbeeld verdergaan op Windows 10. Daarnaast is streamingdienst Mixer nu in het dashboard gebouwd.

De update introduceert tevens notificaties voor je wensenlijst. Als je een game op die lijst plaatst die later in de aanbieding is, dan word je daarvan op de hoogte gebracht. Verder kun je nu ook games uit Xbox Game Pass aanbevelen aan je vrienden middels een privébericht of via je activiteitenfeed. Later deze maand komt er ook een evenementenapp aan, waardoor je op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen binnen een groep of community. Ook kunnen gamers rekenen op extra mogelijkheden voor het capturen van gamebeelden.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.