Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Gamestreamingdienst Google Stadia vanaf 19 november beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2019, 16:33 CategorieGaming

Google heeft tijdens zijn najaarspresentatie bekendgemaakt dat gamestreamingdienst Google Stadia vanaf 19 november beschikbaar is. Met de dienst kun je videogames streamen naar verschillende apparaten voor een vast bedrag van 9,99 euro per maand.

Google Stadia lanceert 19 november

Google heeft bekendgemaakt dat gamestreamingdienst Google Stadia op 19 november vanaf zeven uur in de avond (19:00 uur) beschikbaar is in Nederland. Je kunt de dienst gebruiken op Made by Google-apparaten, zoals de Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a en Pixel 3a XL, maar ook de aankomende Pixel 4 en Pixel 4 XL. Zowel de Stadia Founders als Premiere Edition zullen verscheept worden in de volgorde waarin de bestellingen binnenkwamen. Was je er dus vroeg bij, dan kun je rekenen op een vroege levering.

Eerst krijg je een notificatie dat het pakket onderweg is en vervolgens krijg je een code via de mail waarmee je Google Stadia kunt activeren. Uiteraard moet je de gamestreamingdienst met een controller spelen. Dat kan bijvoorbeeld met de Stadia-controller, die via wifi verbinding maakt met de service. Maar je kunt ook de PlayStation 4-, Xbox One- of andere controllers gebruiken. Voor meer informatie over de dienst, kun je terecht in dit artikel. Stadia kost je 9,99 euro per maand en is dus vanaf 19 november beschikbaar.

Meer lezen?

Wil je toch liever eigenaar blijven van je videogames of koop je spellen liever los? Dan kun je in ons uitgebreide overzicht van beste games van dit moment checken welke games je tijd en geld waard zijn.

  • Delen:

Reacties

  1. c23
    15 oktober, 2019 om 17:37

    Stadia kan ook gratis gespeeld waren via Stadia Base maar dan je kan je alleen 1080p streamen en je kan het ook spelen met muis en toetsenbord ook kun je het spelen op andere apparaten behalve made by google producten zoals je desktop computer of laptop zolang het google Chrome kan runnen werkt het erop

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.