Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

FWD Weekly update: Sonos Move en de OnePlus 7T

Geschreven door
Geplaatst op6 oktober 2019, 12:01 CategorieFWD Weekly Update

Elke week zetten we het beste van het beste dat de afgelopen week in het FWD-netwerk verschenen is voor je in één overzicht. In deze editie van de FWD Weekly Update vertellen we je onder andere alles over de Sonos Move, de veelzijdige nieuwe speaker van Sonos, en de nieuwe OnePlus 7T.

Review: Sonos Move

Sonos heeft wat te bewijzen met de Sonos Move. Dit moet de meest veelzijdige speaker van de Amerikaanse fabrikant van dit moment zijn. Hoewel die bewering technisch gezien klopt, vinden we het prijskaartje van 399 euro eigenlijk te veel geld voor de bluetooth- en wifispeaker. Hoe het precies zit met deze speaker vertelt Wesley je in de review van de Sonos Move.

Review OnePlus 7T

De OnePlus 7T is de geüpdatete versie van de OnePlus 7 die eerder dit jaar uitkwam. Welke verbeteringen kun je verwachten? We nemen het toestel uitgebreid onder de loep om daar een definitief antwoord op te geven. Wesley vertelt je alles over deze nieuwe smartphone in de review van de OnePlus 7T.

Review: Arlo Audio Doorbell en Chime

De slimme deurbellen die we tot nu toe getest hebben waren voorzien van een ingebouwde camera, waardoor je met een alles-in-één oplossing te maken hebt. In deze review kijken we echter naar een slimme deurbel die zelf niet over een camera beschikt maar wel gekoppeld kan (of moet) worden aan een camerasysteem. De Arlo Audio Doorbell werkt samen met de camera’s van Arlo. Martijn test de deurbel samen met de Chime en de Arlo Ultra. Lees het in de review van de Arlo Audio Doorbell en Chime.

Review: Denon AVR-X3600H

De Denon AVR-X3600H is niet zomaar de gebruikelijke kleine update van de AVR-X3500H van vorig jaar. De nieuwe Denon AV-receiver krijgt zowaar twee kanalen extra en meer vermogen cadeau, waardoor je dus voor minder geld een 9.2- of heuse 5.1.4-opstelling kunt bouwen. Een heel ander apparaat dan zijn voorganger, dat mag je wel zeggen. Jamie vertelt je er alles over in de review van de Denon AVR-X3600H.

Mannenstem instellen voor Google Assistant: zo doe je dat

Je kunt vanaf nu de stem van de Google Assistent op je telefoon veranderen naar eentje die mannelijker klinkt. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat precies doet. Gelukkig zijn de stappen behoorlijk simpel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.