Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Deezer lanceert applicatie voor 360 Reality Audio-muziek

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2019, 11:59 CategorieStreamingdiensten

Muziekstreamingdienst Deezer heeft een nieuwe applicatie gelanceerd voor Android en iOS, bedoeld voor 360 Reality Audio-muziek. Met de app krijg je toegang tot een catalogus aan nummers in het nieuwe muziekformaat van Sony.

360 by Deezer nu beschikbaar

Deezer, een populaire muziekstreamingdienst, heeft een app uitgebracht voor Android en iOS waarmee gebruikers toegang krijgen tot een bibliotheek aan 360 Realty Audio-muziek. Dat is een nieuw muziekformaat van Sony, dat object-gebaseerde ruimtelijke audio omvat waarmee diverse elementen van een muziektrack rondom de luisteraar geplaatst kunnen worden. Hierdoor krijg je vocalen, instrumenten en – bij live publiek – publiekgeluiden uit verschillende richtingen. De muziek wordt dus echt om je heen geplaatst.

Om toegang te krijgen tot de 360 Reality Audio-nummers moet je een abonnement hebben of nemen op het HiFi-abonnement van Deezer, dat 19,99 euro per maand kost. Daarnaast komen er promoties aan met enkele Sony-koptelefoons, waardoor je toegang krijgt tot kortingen op dit abonnement. Zo krijg je drie maanden gratis toegang tot het abonnement, dat daarna 14,99 euro per maand kost. Muziekstreamingdienst Tidal heeft ook support voor dit formaat toegevoegd en de verwachting is dat Amazon Music volgt.

  • 360 by Deezer
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.