Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #225

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer nieuwe afleveringen van Bojack Horseman.

Bojack Horseman (zes seizoenen)

Bojack Horseman is een serie over een paard. Dat klinkt al vreemd genoeg. Het is een animatieserie over een wereld waarin mensen en dieren samen leven en kunnen communiceren (en meer), met in de hoofdrol de eerdergenoemde Horseman. Hij was een kinderster in een populaire televisieserie in de jaren negentig en is sindsdien depressief. Hij worstel met het leven en iedere keer wanneer hij een beetje geluk vindt, wordt het ook weer van hem afgenomen. Het begin van het zesde seizoen staat nu online bij Netflix.

Dolemite is My Name (2019)

Dolemite is My Name is een biopic en komediefilm met in de hoofdrol Eddie Murphy. Hij kruipt in de huid van filmmaker Rudy Ray Moore, die op zijn beurt bekendstaat als het personage Dolemite in zijn stand-up routines en blaxplotationfilms, waarvan Dolemite de eerste was in 1975. De film wordt geprezen door filmcritici, die voornamelijk onder de indruk zijn van de comeback performance van Murphy, die sinds 2012 niet meer in een mainstream film speelde. Maar ook de humor, de screenplay en de kostuums worden goed gewaardeerd.

Daybreak (één seizoen)

Daybreak is een post-apocalyptische komediedramaserie, gebaseerd op de stripreeks van Brian Ralph. In de serie maken we kennis met een zeventienjarige outcast op een middelbare school, genaamd Josh. Josh is op zoek naar zijn verdwenen vriendin Sam in het stadje Glendale. Hij wordt vergezeld door een groep van op z’n minst opvallende mensen, zoals de twaalfjarige pyromaan Angelica en zijn voormalige pestkop Wesley, die inmiddels een pacifistische samoerai is. Samen moeten ze overleven in een Mad Max-achtige wereld.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.