Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #224

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het eerste seizoen van Living with Yourself.

Living with Yourself (één seizoen)

In Living with Yourself zien we niemand minder dan Paul Rudd in de hoofdrol spelen. Rudd is de laatste tijd vooral bekend door zijn werk als Ant-Man in de populaire Marvel-films. In Living with Yourself speelt hij een doodnormale man die wat meer uit het leven wil halen. Daardoor besluit hij mee te doen met een speciaal programma wat een opmerkelijk resultaat tot gevolg heeft: hij krijgt namelijk een kloon. En die kloon probeert langzaamaan zijn leven over te nemen. Het eerste seizoen staat nu online bij Netflix.

The Laundromat (2019)

The Laundromat is een satirische dramafilm uit 2019. De film gaat over het schandaal van de Panama Papers en is gebaseerd op het non-fictieboek Secrecy World van journalist Jake Bernstein. In de film zien we een weduwe, gespeeld door Meryl Streep, die een geval van verzekeringsfraude onderzoekt na een bootongeluk. Zo komt ze uiteindelijk in Panama-Stad terecht, bij de mysterieuze, financiële organisatie van Jürgen Mossack en Ramón Fonseca. Gary Oldman en Antonio Banderas spelen ook mee in de film.

La Casa de Las Flores (twee seizoenen)

Vanaf vandaag staat tevens het tweede seizoen van de Mexicaanse dramady (dramatische komedie) van La Casa de Las Flores online bij Netflix. Dit is een serie over een rijke Mexicaanse familie die een prestigieuze bloemenzaak in handen heeft. De familie functioneert niet zoals je misschien verwacht, maar het werd pas echt chaos toen de minnares van familiehoofd Ernesto zelfmoord pleegde. Want wat kwam toen aan het licht? Niet alleen dat Ernesto er een relatie op nahield, maar ook nog dochter samen met de vrouw heeft.

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.