Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

De drie beste nieuwe films en series op Netflix #222

Geschreven door
Geplaatst op4 oktober 2019, 16:00 CategorieStreamingdiensten

Elke week bekijken we de nieuwe films en series die Netflix heeft toegevoegd. Met deze week onder meer het vijfde seizoen van Peaky Blinders.

Peaky Blinders (vijf seizoenen)

De Britse serie Peaky Blinders is een historische dramaserie van Steven Knight en gaat over de groep met dezelfde naam: een criminele bende uit Birmingham, en hun activiteiten in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. De hoofdrollen worden gespeeld door Cillian Murphy, Helen McCrory, Sophie Rundle en Sam Neill. Mocht je nog niet zijn begonnen aan de serie, dan kunnen we dat van harte aanbevelen. Peaky Blinders wordt namelijk bejubeld vanwege het schrijfwerk, acteerwerk en de stijlvolle cinematografie.

Raising Dion (één seizoen)

Superhelden zijn een prima basis voor films en series. Niet alleen laten Marvel en DC dat zien met al het geweld dat zowel op het grote als kleine scherm te zien is, ook Netflix gooit af en toe iets bijzonders online. Zoals de serie Raising Dion. Dion is een zevenjarige knul die superkrachten ontwikkelt. Zijn moeder heeft het er maar zwaar mee, want ze is alleenstaand en heeft dus verder weinig hulp. De serie belooft spannend, mysterieus en meeslepend te zijn. Het eerste seizoen is vanaf vandaag te zien op videostreamingdienst Netflix.

In the Tall Grass (2019)

Aan superheldenfilms geen gebrek en aan films die gebaseerd zijn op Stephen Kings werk ook niet. Op Netflix kun je verschillende adapties bekijken van de boeken die de beste man geschreven heeft; In the Tall Grass is slechts de nieuwste film die zich bij de rijtje voegt. In de film maken we kennis met Becky en Cal, die ontdekken dat het simpele gras geen onschuldig materiaal is. Tijdens een tripje, naar het Amerikaanse platteland, horen ze een noodkreet komen uit het hoge gras. Er blijkt echter veel meer aan de hand te zijn…

Netflix – een betaalde videostreamingdienst

Netflix is een betaalde videostreamingdienst waar je voor een vast bedrag per maand kunt kijken naar allerlei films en series; onbeperkt, dus zo vaak en zo lang als je wilt. Omdat het aanbod nog wel eens overweldigend kan zijn, proberen we elke week drie goede, opvallende of grappige films en series er tussenuit te pikken, zodat je er lekker voor kunt gaan zitten in het weekend. Heb je zelf nog een goede tip waarvan je zegt: “Dit mogen mensen echt níet missen!”, dan kun je altijd een reactie achterlaten onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.