Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Anker Soundcore Rave aangekondigd: 2 draagbare partyspeakers

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2019, 12:20 CategorieLuidsprekers

Anker heeft de Anker Soundcore Rave-serie gepresenteerd. Dit zijn twee draagbare partyspeakers die tenminste achttien meegaan op een volle accu. Je kunt beide modellen, de Soundcore Rave en Soundcore Rave Mini, bedienen met een gratis applicatie.

Twee Anker Soundcore Rave-speakers gepresenteerd

Anker heeft twee partyspeakers gepresenteerd: de Soundcore Rave en Soundcore Rave Mini. Deze speakers kun je helemaal bedienen met een gratis applicatie, namelijk de Soundcore-app. Ook ondersteunen de speakers Soundcore-partygames en kun je de equalizer en verlichting op het apparaat aanpassen. De Soundcore Rave Mini beschikt over 80W geluid met een woofer (13,34 cm) en een tweeter (5,08 cm). De Soundcore Rave heeft 160W output met twee woofers en twee tweeters. De Bass Up-technologie zorgt voor het diepe basgeluid.

Verder is er een indoor- en outdoormodus. De speakers beschikken over een handvat en kunnen dus overal mee naartoe genomen worden. De Anker Soundcore Rave biedt tot 24 uur playtime (20.000 mAh) met een volle accu en bevat twee usb-oplaadpunten met Power IQ. Met behulp van Power IQ worden apparaten gezocht en verbonden om vervolgens de snelst mogelijke oplaadsnelheid te bieden: tot 2,4A per charge out of 5V/4A voor twee oplaadpunten. Deze grote speaker is IPX4-waterproof en kan dus tegen een regenbui.

De compactere Anker Soundcore Rave Mini heeft een batterijduur tot 18 uur (10.000 mAh) en bevat een usb-playback en charge out van 5V/2A met Power IQ. Deze speaker is IPX7-waterdicht en -schokbestendig, wat de speaker ook geschikt maakt voor erg natte omgevingen. De app biedt verschillende functies: snel (opnieuw) koppelen, DJ control voor het toevoegen van extra instrumenten in nummers, party games, Over-The-Air-update en EQ-instellingen. De Soundcore-App is te downloaden via de Apple Store en in de Google Play Store.

Prijs en beschikbaarheid

De Anker Soundcore Rave is per direct verkrijgbaar via Nederlandse e-commerce bedrijven. De kleinere variant is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een verkoopadviesprijs van 199 euro. Zijn ‘grote broer’, de Soundcore Rave is tevens beschikbaar in de kleur zwart en heeft een verkoopadviesprijs van 299 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.