Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Vifa lanceert draagbare Vifa City bluetoothspeaker

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2019, 10:44 CategorieLuidsprekers

Het merk Vifa kennen we inmiddels ook in Nederland en België, met name door zijn stijlvolle serie multiroomspeakers. Het Deense bedrijf voegt deze week een nieuw model aan zijn line-up speakers toe, in de vorm van de Vifa City.

De Vifa City is een compacte en draagbare bluetoothspeaker, ontwikkeld voor diegenen die een goed geluid onderweg, op het strand of tijdens de picnic willen hebben. De City biedt volgens de fabrikant een 360 graden-geluid, een batterijduur van 12 uur en een stijlvol design dat in zes verschillende kleuren te verkrijgen is; Lemon, Stone Grey, Burgundy Blush, Sage Green, Terracotta Blue of Ultramarine Coral.

De draagbare bluetoothspeaker heeft een gewicht van 300 gram en beschikt over een aluminium behuizing die bestand is tegen water en stof. Onder de motorkap zien we een 6,5-inch woofer en een 1,5cm tweeter terug. Voor de koppeling met een smartphone is bluetooth met NFC aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om een afspeelapparaat middels usb aan te sluiten.

De Vifa City is binnenkort te koop voor een prijs van 125 euro.

Lees ook onze review van de Vifa Copenhagen en Stockholm multiroomspeakers.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.