Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teaser OnePlus TV laat smartphone-integratie zien

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2019, 10:14 CategorieLcd en led tv's

OnePlus heeft een teaser de wereld in geholpen waarin het bedrijf de smartphone-integratie laat zien voor de OnePlus TV. Het lijkt erop dat je je televisie kunt bedienen vanaf je smartphone, bijvoorbeeld wanneer je een zoekopdracht aan het maken bent.

Teaser OnePlus TV vrijgegeven

OnePlus-ceo Pete Lau heeft een teaser op Twitter geplaatst waarin de integratie tussen OnePlus-smartphone en OnePlus TV belicht wordt. Het lijkt erop dat je de tv straks dus ook zonder, of grotendeels zonder, afstandsbediening kunt gebruiken. De tv en telefoon lijken namelijk te kunnen rekenen op een “naadloze integratie”. In de Twitter-post is bijvoorbeeld te zien hoe iemand op zijn smartphone de film Wonder Woman opzoekt, terwijl het televisiescherm hetzelfde laat zien en de zoekopdracht voltooit. Check de gif hieronder.

Opvallend is dat er ook een custom toetsenbord aanwezig lijkt te zijn op de OnePlus TV. Voor de integratie heb je waarschijnlijk nog een speciale app nodig, die beide apparaten aan elkaar verbindt. De gif laat verder zien dat de verbinding tussen smartphone en tv behoorlijk snel is, sneller dan Googles eigen remote app en waarschijnlijk even snel als de app die Nvidia aanbiedt voor de Shield TV. De televisie van OnePlus wordt waarschijnlijk volgende week aangekondigd tijdens een evenement in India, naar de nieuwe smartphones.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.